БСП към ГЕРБ: Заповядайте в залата, можете да ни снимате от тук (видео)

Елица Мартинова 06 юни 2013 в 14:15 2533 2

Депутати. Снимка: БГНЕС
Депутати. Снимка: БГНЕС

ГЕРБ в момента провеждат акция "Папарак". Вместо да общуват в коридорите, по-добре да влязат в пленарна зала, каза от пленарната трибуна Татяна Буруджиева от "Коалиция за България".

В началото на работния ден лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че парламентарната група няма повече да участва в пленарните заседания.  Това обаче не значи, че бившите управляващи не са в сградата на парламента. Депутатите на Борисов се подвизават по балконите на пленарна зала и следят активно четенията.

По-рано днес депутати на ГЕРБ обявиха, че от балконите в залата са забелязали как техни колеги от КБ и ДПС гласуват с чужди карти. Зоркият поглед на ГЕРБ явно смути левицата и провокира изказване от страна на КБ.

"Уважаеми г-н председател, уважаеми народни представители, имам следното предложение - да поканите парламентарната група на ГЕРБ или поне онези представители, които в момента са част от акцията "парламентарен папарак". След като се наобядваха, изпиха кафето и добре си пообщуваха в коридорите, могат да заповядат в залата, да ни снимат тук от място, за да не се притесняват за техническите средства, които използват, и по-добре да се вижда какво правят", призова Буруджиева.

В почивката на пленарното заседание председателят на НС Михаил Миков също покани парламентарната група на ГЕРБ да преосмисли позицията си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!