Сидеров: ГЕРБ изнесе милиарди с държавните самолети

Елица Мартинова 06 юни 2013 в 10:44 4797 15

Волен Сидеров. Снимка:БГНЕС
Волен Сидеров. Снимка:БГНЕС

Бившите управляващи използваха държавните самолети, не само Авиоотряд 28, за да изнасят пари в чужбина. Това ми беше разказано лично от хора, близки до Цветанов и Борисов, които имаха високи постове в миналия кабинет.

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

По думите му хората на Борисов са изнесли милиарди към Ливан, откъдето парите са били разпределяни в офшорни сметки.

Сидеров се закани, че съвсем скоро ще обоснове думите си с доказателства, които ще представи пред новосформираната комисия, която ще разглежда как, защо и с какви средства Борисов е използват Авиоотряд 28.

По повод днешното решение на ГЕРБ да напусне пленарна зала, Сидеров заяви, че бившите управляващи копират "Атака". Думите на Борисов, че националистите ги провокират по грозен начин, Сидеров отговори така:

"Кой ги е провокирал? Много е комплексиран тоя човек. Прочетох цялото му изказване от залата - това е объркана мисъл на комплексиран човек. Управляваха държавата четири  години, как нямат капка творческа мисъл, ами копират "Атака" във всяка стъпка", каза Волен Сидеров.

По думите му от днешното поведение на ГЕРБ е станало ясно, че бившите управляващи са в съглашение с БСП и ДПС.

"Преди малко се гласува политическо номадство, ако те бяха в залата, това нямаше да мине. Ето, виждате ли, съглашателството е между ГЕРБ, ДПС и БСП., за да улесни предложенията на БСП", заключи Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!