Борисов: И луната да окупират, за Орешарски и компания е все тая

26 октомври 2013 в 16:50 1932 2

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

Орешарски и компанията, която представлява за съжаление, ако ще да окупират и луната – за тях ще е без никакво значение. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в сливенското село Ковачите по повод студентската окупация на СУ „Св. Климент Охридски”, подкрепена от преподаватели в университета.

„Това не са хора като нас, които заради хиляда души на Орлов мост да си подадат оставка и да искат държавата да е мирна и народът да ни подреди още веднъж. Въпреки че народът пак ни подреди като първи, тези се държат като победителите на изборите. Затова населението бушува”, посочи Борисов.

„Това е противоестествено – ДПС и „Атака” заедно, Волен Сидеров да крепи ДПС на власт. БСП, която е прекръстила българските турци, да е в коалиция с тях. Това са все едно орел, рак и щука – събрани заедно и всички се гордеят с това, че ГЕРБ не е на власт. Защо, коя е гордостта? Че ГЕРБ прави църкви, магистрали, мостове, толкова неща”, заяви Бойко Борисов.

„Не виждам смисъл да повтаряме всеки ден – предсрочни избори. Докато не разберат, а явно не разбират, че най-правилното за тях като партия и най-полезното е да се направи веднага един служебен кабинет, предсрочни избори и както ни подреди народът, всички да се съобразяваме с това”, каза още Борисов.

„Моята баба за последен път беше на 74 години, когато ме накара да отида да копаем картофите на село. И на мен не ми се копаеше, обаче тя ме накара”, афористично, по татовски, додаде лидерът на ГЕРБ пред жители на Ковачите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!