Бойко: На мястото на ДПС щях да си мълча. И аз имам нерви

25 януари 2013 в 09:22 2865 5

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

"Аз на мястото на ДПС бих си мълчал, за да може прокуратурата да си свърши работата. Осъждам отношението към задържания - да го ритат и да му свалят гащите".

Така премиерът Бойко Борисов коментира пред bTV твърденията на хора от ДПС, че не вярват на полицията и на прокуратурата, които в момента разследват Октай Енимехмедов, който в събота нападна Ахмед Доган на конференцията на ДПС.

А, от ДПС вярваха на прокуратурата, когато по странен начин се самоуби Ахмед Емин, каза още Борисов, с което намекна, че се съмнява в случая да става въпрос за самоубийство.

На въпрос дали ще се извини на жената от ВМЗ-Сопот, на която каза: "Всичките ú пръсти са със златни пръстени. А ми праща лук. Аз нямам златни пръстени", Борисов първоначално обяви, че няма да се извини.

"Що не го даде този лук на Станишев, който разсипа ВМЗ-Сопот", попита премиерът, след като обясни колко много е направила ГЕРБ, за да оздрави оръжейния завод.

После избухна емоционално "Сто пъти се извинявам на госпожата, очаквам и тя да ми се извини" и накрая оправда реакцията си с думите "И аз имам нерви".

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!