Бойко Борисов: С вота ще стане ясно, че "Атака" крепи управлението

17 септември 2013 в 14:04 2609 9

Бойко Борисов в парламента на 25 юли, Снимка: Сергей Антонов
Бойко Борисов в парламента на 25 юли, Снимка: Сергей Антонов

С вота на недоверие към правителството ще стане ясно, че "Атака" е партията, която крепи управлението на БСП и ДСП.

Това коментира пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Както и г-жа Нинова каза „Атака” се е консолидирала с тях, така че привържениците на тази партия, а и в Европа, да знаят това правителство кой го подкрепя", каза още Бойко Борисов, цитиран от "Фокус". Според него вотът ще е успех за демокрацията и за обществото, което отново ще чуе проблемите в държавата. 

По думите на Борисов, няма сектор, в които това правителство да е направило нещо, не на базата на заемни пари. Приходите намаляват, инвестициите намаляват, безработицата се увеличава, каза още Борисов. Говорят абсолютни лъжи с харчене на нови пари за АЕЦ Белене с мотива, че ще правят нови проучвания, добави лидерът на ГЕРБ. По думите му, управляващите са се отметнали от всичко, което са обещавали на изборите и по този начин са подлъгали народа. Подлъгаха народа, че ще увеличат данъци, ще премахнат лихвите по влоговете, неща за които нас ни атакуваха от сутрин до вечер, каза още Борисов. Той не приема и това, което се дава в социалната сфера, защото то е с парите на другите българи. Пълен провал - провал е и борбата с контрабандата, каза още Борисов. Според него, приходите са много лоши. Това, което се отчита на база на еврофондовете - увеличение с 10%, това е от нашите проект, каза още лидерът на ГЕРБ.

Много ми се искаше да чуем мнението и на други опозиционни партии, но не го чухме, затова решихме да внесем вот на недоверие към цялостната политика на правителството, каза още Бойко Борисов. По думите му, ако от партията подберат различни теми, за които да поискат вот на недоверие, ще бъдат упрекнати, че щадят някой от министрите или пък харесват някоя от политиките на управляващите. Освен това 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки