Quantcast

Бойко Борисов: С вота ще стане ясно, че "Атака" крепи управлението

Последна промяна на 17 септември 2013 в 14:04 1926 9

Бойко Борисов в парламента на 25 юли, Снимка: Сергей Антонов
Бойко Борисов в парламента на 25 юли, Снимка: Сергей Антонов

С вота на недоверие към правителството ще стане ясно, че "Атака" е партията, която крепи управлението на БСП и ДСП.

Това коментира пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Както и г-жа Нинова каза „Атака” се е консолидирала с тях, така че привържениците на тази партия, а и в Европа, да знаят това правителство кой го подкрепя", каза още Бойко Борисов, цитиран от "Фокус". Според него вотът ще е успех за демокрацията и за обществото, което отново ще чуе проблемите в държавата. 

По думите на Борисов, няма сектор, в които това правителство да е направило нещо, не на базата на заемни пари. Приходите намаляват, инвестициите намаляват, безработицата се увеличава, каза още Борисов. Говорят абсолютни лъжи с харчене на нови пари за АЕЦ Белене с мотива, че ще правят нови проучвания, добави лидерът на ГЕРБ. По думите му, управляващите са се отметнали от всичко, което са обещавали на изборите и по този начин са подлъгали народа. Подлъгаха народа, че ще увеличат данъци, ще премахнат лихвите по влоговете, неща за които нас ни атакуваха от сутрин до вечер, каза още Борисов. Той не приема и това, което се дава в социалната сфера, защото то е с парите на другите българи. Пълен провал - провал е и борбата с контрабандата, каза още Борисов. Според него, приходите са много лоши. Това, което се отчита на база на еврофондовете - увеличение с 10%, това е от нашите проект, каза още лидерът на ГЕРБ.

Много ми се искаше да чуем мнението и на други опозиционни партии, но не го чухме, затова решихме да внесем вот на недоверие към цялостната политика на правителството, каза още Бойко Борисов. По думите му, ако от партията подберат различни теми, за които да поискат вот на недоверие, ще бъдат упрекнати, че щадят някой от министрите или пък харесват някоя от политиките на управляващите. Освен това 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.09 2013 в 18:39

Г точката ти е ББ или?

17.09 2013 в 18:28

С този вот на недоверие ББ бетонира правителството и премахва всякакво съмнение, че мафията е завладяла 100% от парламента. Колко жалко за България! Вот на недоверие трябва да има всяка седмица във всеки един сектор. Трябва да стане дискусия по същество в парламента за провалите на правителството досега.

17.09 2013 в 17:35

На поля и стани Гей трябва да им го набиваш семнайсе пъти. Пак няма да го разберат, но все някой ще види и ще им каже. Че им е вътре.

17.09 2013 в 16:53

Трябва ли с вот да се доказва нещо, което май само олигофрените не разбраха?!... Нали затова ГЕРБ не влизаха в парламента и правеха сценки по улиците, колко пъти трябва да го доказват?

17.09 2013 в 14:37

И к'во точно особено се случИ тогава, че не мо'ем се сетим???...

п.п. Не мога да разбера зорлем ли се правите на глупави или сте си такива по природни дадености? Ако е второто, простено да ви е.

17.09 2013 в 14:30

Абсолютно вярно! ГЕРБ подкрепи и легитимира това управление още с връщането си в парламента, защото колкото и беззъба опозиция да са, все пак никой не би могъл да предвиди или прогнозира какво можеше да се случи досега, ако гербаджиите и до днес бяха извън парламента, паралелно с извънпарламентарната опозиция! Според мен Оглушарски отдавна щеше да е история, особено след 23 юли и 4 септември!

17.09 2013 в 14:18

О, свещена простота! Отдавна стана ясно, че "Атака" крепи управлението!

С вота ще стане ясно, че и ГЕРБ крепи управлението, това ще стане ясно, Боцка!

17.09 2013 в 14:12

:)

17.09 2013 в 14:10

"Бойко Борисов: С вота ще стане ясно, че “Атака” крепи управлението"

Оооооо, новият Америко Веспучи!
Направо откри Америка...