Боян Расате записа Октай Енимехмедов в партията си

23 януари 2013 в 15:47 5547 4

Почетната членска карта на  Октай Енимехмедов
Почетната членска карта на Октай Енимехмедов

Боян Расате обяви Октай Енимехмедов за почетен член на националистическата формация „Национално единство“.

В знак на „признание” за досегашната му дейност Ахмед Доган беше обявен за почетен председател на ДПС. На свой ред, в знак на симпатии към Енимехмедов, от името на Оперативното ръководство обявявам Октай Енимехмедов за почетен член на „Национално единство“, съобщи Расате в писмо до медиите.

На кого, как и кога е симпатизирал Енимехмедов не знам, но действията му от събота го показват като идеалист, бунтар и гражданин с категорична позиция срещу политиката на разединение и омраза,  провеждана от ДПС в продължение на две десетилетия. Нападението на Енимехмедов срещу Ахмед Доган е неприемливо за „политическия елит” и беше безапелационно осъдено от върхушката, която 23 години си партнира с догановата партия. Не такива обаче са настроенията в българското общество, което в по-голямата си част симпатизира на Октай, категоричен е лидерът на „Национално единство“.

Пожелавам на Октай твърдост и бързо възстановяване, и нека Всевишния бъде с него! - благослови го Расате.

Считано от 13:00 ч., днес - 23.01.2013 г., Октай Енимехмедов ще се ползва с всички членски права, включително защита и съдействие, ако поиска такива, обявиха от националистическата формация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!