"Атака" напуска парламента

Елица Мартинова 06 март 2013 в 11:29 4353 17

Волен Сидеров Снимка: БГНЕС
Волен Сидеров Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на партия „Атака“ напуска парламента. Това обяви лично лидерът й Волен Сидеров в кулоарите на НС в сряда.

„За мен повече няма никакви илюзии, че тук, в този състав, представителите на ГЕРБ, купените от тях депутати и другите парламентарни групи като БСП, които изобщо не присъстват, имат някаква грижа за това какво става в страната. Категорични сме, че повече нямаме място в този парламент. Затова напускаме и лично аз започвам борба за това в следващия парламент да не влизат повече такива национални предатели“, коментира лидерът на „Атака“.

Повод за гнева на Сидеров бе отказът на парламента да приеме две негови предложения – обявяване на ден за национален траур в памет на загиналите българи по време на турското робство и решение, с което парламентът да задължи кабинета в рамките на месец да отнеме лиценза на трите ЕРП-та.

Националистът се закани, че ще направи списък с имената и снимките на депутатите, гласували „против“ и „въздържал се“ на предложението ЕРП-тата да се национализират.

„Това са мушмуроци, чиито имена не говорят нищо на никого. Но на следващите избори те пак ще влязат в листите“, обясни Сидеров.

„Признавам си, че съм наивен човек и смятах, че в тази зала има хора, в които е останала някаква съвест. Не, тази зала е пълна с циници, които не ги интересува нищо друго, освен далавери и лобистки закони. Тази зала е пълна с нихилисти, национални предатели, мекерета и всякакви други льохмани“, заключи лидерът на „Атака“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!