"Атака" напуска парламента

Последна промяна на 06 март 2013 в 11:29 3608 17

Волен Сидеров Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на партия „Атака“ напуска парламента. Това обяви лично лидерът й Волен Сидеров в кулоарите на НС в сряда.

„За мен повече няма никакви илюзии, че тук, в този състав, представителите на ГЕРБ, купените от тях депутати и другите парламентарни групи като БСП, които изобщо не присъстват, имат някаква грижа за това какво става в страната. Категорични сме, че повече нямаме място в този парламент. Затова напускаме и лично аз започвам борба за това в следващия парламент да не влизат повече такива национални предатели“, коментира лидерът на „Атака“.

Повод за гнева на Сидеров бе отказът на парламента да приеме две негови предложения – обявяване на ден за национален траур в памет на загиналите българи по време на турското робство и решение, с което парламентът да задължи кабинета в рамките на месец да отнеме лиценза на трите ЕРП-та.

Националистът се закани, че ще направи списък с имената и снимките на депутатите, гласували „против“ и „въздържал се“ на предложението ЕРП-тата да се национализират.

„Това са мушмуроци, чиито имена не говорят нищо на никого. Но на следващите избори те пак ще влязат в листите“, обясни Сидеров.

„Признавам си, че съм наивен човек и смятах, че в тази зала има хора, в които е останала някаква съвест. Не, тази зала е пълна с циници, които не ги интересува нищо друго, освен далавери и лобистки закони. Тази зала е пълна с нихилисти, национални предатели, мекерета и всякакви други льохмани“, заключи лидерът на „Атака“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.03 2013 в 22:38

Браво на АТАКА.Единствената партия която поиска да изгони кърлегите от България.И всички които подкрепят герберите да си отворят очите и ушите защото днес отхвърлиха предложението.Как можеш да подкрепяш такива хора бе българино???АТАКА ПОБЕДА

06.03 2013 в 18:55

Късно е, Боленчо! Късно е, чадо!
Три години и половина гласуваше заедно с ГЕРБ, па сега изведнъж се сети, че били такива и онакива!

06.03 2013 в 14:50

НЯМАЛО Е ТУРСКО РОБСТВО?!!! НЯМАЛО Е?!!!!!!! ТУРСКО?!!!!!! РОБСТВО?!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=W2LhuAPlzi8

06.03 2013 в 13:55

Леле, и ние позволяваме на такива хора да бъдат изобщо в парламента, че и да говорят такива безумия! То бива простотия, ама чак толкова... Напусни парламента сидеров, и дано е ЗАВИНАГИ!
Такива лекета като теб нямат място там!

06.03 2013 в 13:48

Ами, какво търсите в България, бе господине. То днес, наистина Турция е модерна страна, кандидатства и за ЕС, що не се пренесете там да поживеете в условията на "османско владичество"? Жалко, че няма да се повторят напълно годините от живота на пра-дядовците ви, но пак може да опитате.

06.03 2013 в 13:13

Хора като Сидеров, Станишев, Бойко Борисов и др. имат говорно-мозъчен дефект. Когато казват "предатели на национални интереси" имат предвид интересите на Русия и собствените си, не на България. Нека се помни, че Волен Сидеров отиде в Москва, за да честити лично на Владимир Путин 60-тият му рожден ден.

06.03 2013 в 12:50

А дано никога повече не се върне в парламента и в която и да е друга държавна институция, издържана от гражданите!

06.03 2013 в 12:35

дедите ни, живели по това време, са го наричали и;енно РОБСТВО.

06.03 2013 в 12:17

Познавам лично човек,който си е платил ,за да бъде депутат от Атака-от тук нататък,тази партия е затворена страница за мен,както и лидера ѝ.

06.03 2013 в 12:14

И каква е? Защото робството е робство и е турско и тук никои да не се осмелява да подменя историята. Само гнусен мишок ще ги пише тези глупости.