Quantcast

80% от бежанците у нас искат да напуснат България

Последна промяна на 17 октомври 2013 в 20:45 2379 5

 Николай Чирпанлиев. Снимка: БГНЕС
Николай Чирпанлиев. Снимка: БГНЕС

80% от търсещите закрила в България планират да напуснат страната и да се установят другаде, когато получат статут на бежанец. Това заяви пред bTV директорът на Държавната агенция за бежанците Николай Чирпанлиев.

Чирпанлиев е стигнал до това заключение след разговори с настанени в лагера в софийския квартал „Военна рампа”.

Директорът на агенцията за бежанците съобщи, че е назначил двама „сериозни офицери” за коменданти на центровете за настаняване на бежанци във „Враждебна” и „Военна рампа”.

Вече два дни две частни фирми осигуряват реда в лагерите, предстои инсталирането на видеонаблюдение. Във „Военна рампа” има парно отопление и топла вода, но проблемите във „Враждебна” са по-сериозни, защото сградата там е бивше училище, допълни Чирпанлиев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.10 2013 в 20:44

Много се лъжеш като верващ на това прасе, че штели да бегат за Европа. Нямат право да бегат,това не е стадион има си правила. Не могат да се регистрират като бежанци никаде другаде, понеже вече са егистрирани в България. освен това ако рекат да лъжат има си компютри, снимки ит.н. Тия или требва да се връшат или ни е спукана работата, понеже стават вечно наши, така го измислиха изродите в управлението, макар, че нема закон според който те да пребивават у нас, нямаме граница с воюваша страна.

18.10 2013 в 03:35

Казах ви, че става дума за мигриращи към Западна Европа мангусти. Обаче тук некви викат, че уж били "бежанци". Обаче се видя, че са вай-обикновенни икономически емигранти, търсещи по-добри условия на живот. И ния не ги искаме, да заминават 100%. Тия ако останат 20% ще се размножат дори по-бързо и от циганите. То затова и никой не ги иска де.

18.10 2013 в 00:02

да се махат комунистите и всички други гадове които грабиха и оскверняваха хубавата ни Родина през така наречените години на "преход"!
ОСТАВКА!!!
а затова, че и сирийците не биха останали в БГ говори само затова какво направи тая смрадлива сган от държавата ни от Тошово време досега!

17.10 2013 в 22:33

Това е рекорд. Бежанците имат по-голямо доверие в България от местните. Тука минимум 90% искат да напуснат. хахаха

17.10 2013 в 20:55

Настъпаната жаба се разцепи да пита човека откъде е сигурен, че 80% искат да се махнат от Бг.....
Тая на кой свят живее бе, кой иска да живее в една държава с Боко, серГей, Людовик и Болен? И те дауправляват?
Спокойно, Цветанке, с всички е така, 80% от целокупното население иска да се изнесе. И сирийците така и така са тръгнали - ще ходят там, където се живее добре, а не тук при двете големи и двете малки БКП-та.
Спокойно