Задържаха бияча от Борисовата градина

OFFNews Последна промяна на 27 юли 2015 в 16:06 14476 20

Задържаха бияча от Борисовата градина

Полицията задържа единия от биячите в Борисовата градина. На 17 юли 67-годишен мъж беше нападнат, докато разхождаше двете си внучета в Борисовата градина. Нападателите се нахвърлили срещу мъжа и децата, тъй като ги помислили за роми. 

От прокуратурата днес съобщиха, че е задържан 30-годишния Борис Петров. Срещу него е повдигнато обвинение за хулиганство и извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и отличаващи се с изключителна дързост.

Обвиняемият Петров, който тази сутрин е бил разпознат в 01 РУ на СДВР от пострадалия свидетел Красимир Иванов, е задържан за 72-часа. Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.07 2015 в 12:14

Кой казва, че българите не били глупави? Дори всичките помиарски измишльотини, които съквартирантчетата и аверите на псевдо-нацистите пишман ербапи сипят тука по адрес на пострадалия да бяха верни пак не върви човек от третата възраст с няколко байпаса да бъде третиран така. Преди сърдечната операция господин Красимир Иванов ежедневно караше из София скъпия си многоскоростен велосипед, докаран от Австрия. Маргиналите с патешки мозък и нереална представа за действителността защо не отидат да бият старци и невръстни деца във Факултета? Две три циганки като излезнат и ще им свият сърмите. Никой обаче не ги бръсне за слива тия полуимпотентни провинциалистчета. Няма нито при кой нито къде да отидат и за това безпокоят данъкоплатците из Борисовата градина. Келешчета недокръстени сте всчки дето ги защищавате! Само че не си мислете, че няма хора дето не обичат да са жертви и знаят как да наказват уродите, особено когато няма свидетели!

30.07 2015 в 08:43

Познавам лично Краси Иванов, защото е наш съсед.Прилича много на Шон Конъри. Внуците не съм виждал, тъй като живеят във Виена. Кякви гривнички и фалшиви превръзки бе сдухани абдали с абдали? Краси е състоятелен и образован софианец със завидни технически познания и умения в областта на прецизната електроника. Как можете да пишете такива невероятни измишльотини за хора, които не сте виждали бе, пеизани недокръстени? Адвокатът на господин Иванов е много добър и е бивш министър на МВР. Не зннате какво ги чака тези нападатели с пилешки акъл и неверни преценки за ситуацията. Ще ги съдят до 101. Има достатъчно средства и доказателства.Истинските нацисти ако ги набарт сигурно няма да има пршка. Както и в съда.

28.07 2015 в 19:04

Дядото сам разказва, че нападателите са искали от внучето му да си махне бинта от крака! Това кореспондира доста ясно с показанията на свидетелката - майка с дете, от статията на "24 часа", посочена от коментатор 18. Там жената казва, че едно от момиченцата е било с фалшива превръзка на окото и това е направило впечатление и на компанията наблизо... Та, отначало звучи странно как така някой ще иска от внучето да си махне превръзката - няма логика, но в контекста се разбира защо. Изглежда наистина има измама и експлоатация на детски труд!

28.07 2015 в 15:54

Айде стига сме го изкарвали жертва...

http://m.24chasa.bg/Article/c/4893902#comments

28.07 2015 в 13:27

До тук изброих 1224 гласа,кликнали плюсове,които са достатъчни за строго наказание на Бияча.Така че въобще не се налага да се ходи на протест!

28.07 2015 в 00:22

Ако тоя боклук и другуте боклуци пребили детето не ги заковат с големи присъди за пример и назидание- отиваме на протест! Стига вече!

28.07 2015 в 00:20

Монетата винаги има две страни!

27.07 2015 в 23:54

Ако е истина, че въпросния дядо е прибирал парите на дечицата, които са продавали гривни, поздравявам въпросните младежи!!! Има писма на очевидци до др медии!четете! Да не се окаже накрая, че поредната гад прави на балъци няколко милиона, и си докарва нещо допълнителто като се гаври с добродетелите на хората!

27.07 2015 в 22:59

Като, не можете да ги съдите, вържете го за пейката дето е бил човека и след 30 мин го пре берете.

27.07 2015 в 20:43

Пак добре че случаят получи обществена значимост и отразяване в медиите,... иначе сигурно въобще нямаше да го арестуват този престъпник.
За съжаление, корените на биячеството у нас, изненадващо, бяха заложени в годините на късния социализъм. Дотогава, поради тоталитарния характер на държавата, като цяло имаше страх от милицията, което служеше за превенция и на такива престъпления. 80-те години, 'га бях в първите класове, за пръв път започнаха да се появяват по-масово ученици-побойници (говорим не за такива завъртяли 1-2 шамара на съученик щото примерно ги бил на карти), а сериозни побойници, които си нанасяха съвсем реални телесни повреди. Спомняйки си някои сцени, и до ден днешен не ми побира акъла с какви психопати съм учил. Примерно приближава се четвъртокласник към свой съученик с изненадващо с все сили го ритва в лицето, тече кръв, можеше да му счупи носа или направо да му го вкара в черепа - това не е просто невинна детска проява. Лично го видях. Или други двама едни аркадаши, че бяха и братя на всичкото отгоре, хваща единия брат си за главата и с все сила прас в черната дъска. Ходиха да го шият в Пирогов после... Но социалистицката власт беше вече почнала да дава фира и великодушно не забелязваше тия неща. При това най-големите побойници по правило бяха все деца на тогавашни военни и дипломати - т.е. привилегировани. Учители и поплювковци се правеха, че нищо не виждат, педагогически детски стаи се правеха че не забелязват, милицията си дремеше, независимо че имаше деца със счупени крайници при такива побоища, щото, те, видите ли, били деца и не разбирали. Ами децата порастват, аланкоолу, и ето това е резултата - малките боклуци стават големи боклуци и вършат същите простотии каквито за научени от малки, само че в по-голям размер. Да ти имам и държавата!