След спор за бутнато колело: 13-годишен е със счупена челюст

OFFNews 12 февруари 2021 в 09:56 2277 1

Дете на 13 г. от Костенец е със счупена челюст след удар с юмрук от по-голямо момче. До спречкването се стигнало заради бутнато колело. Пострадалото момче е с шина в устата и продължава да се лекува. Родителите му са подали и сигнал в полицията. Образувано е досъдебно производство, съобщи Нова тв.

"Минаха 2 седмици от лечението. Синът ми не може да говори и да се храни. Има разкъсани нерви, които не е ясно дали ще се възстановят. Наложи се спешно да свалим брекетите му. Синът ми си е играел с приятели. Станало е спречкване между него и друго момче. Моят син му бута колелото му и другото дете го удря с юмрук в челюстта", разказва майката на пострадалото дете Нина Стаматова.

Тя обясни, че в деня на инцидента по-големият й син е отишъл в дома на семейството на нападателя, за да попита защо се е стигнало до подобна агресия. Но майката на по-голямото момче го изгонила.

"Бях много разгневена и написах пост в профила ми във фейсбук, за да обърнем внимание на тази нечовешка постъпка. След серия негативни коментари майката на момчето, което нападна детето ми, ми писа и поиска да се видим, но аз отказах", каза още Нина Стаматова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14048

1

voododoll

12.02 2021 в 10:41

От това дето става ясно от цялата фейсбук драма е:

Българчето се е направило на патриот и е решило да чисти България от "измета на Европа" и напада по голямото англичанче. Получава в отговор това което е искало. Тупаник!

От своя страна майката на Англичанчето се проявява като синьокръвна и над простите българи и се прави на господарка в чужд дом. Демонстрира тотална незаинтересованост и си пави разходки сред природата с приятелки и децата си и обяснява колко е прекрасен живот.

Едно време карах подробен курс за самотбрана, отбрана и защита на населението. Инструктора ми повтаряше постоянно - "Реалния живот не е холивудски филм. Нямаш представа този срещу теб колко е силен и какви умения има. Ако нападаш трябва да си сигурен че ще надделееш. Иначе казано готви се да си понесеш последствията и не разчитай на милост от врага. Такава няма да получиш, такава и не давай. Този дето си пощадил, вероятно ще те нападне обратно."

Та монетата има две страни винаги, както и ръб!