Quantcast

Психолози разубедиха самоубиец в Монтана да скочи

ОFFNews Последна промяна на 11 ноември 2014 в 12:49 4795 2

Снимка bTV

Предотвратен опит за самоубийство в Монтана, след като към 9:30 часа тази сутрин мъж се качи на покрива на недостроения хирургически блок в града и седна на ръба.

Психолози, спасители и полицаи пристигнаха веднага на мястото. След час и половина преговори мъжът беше спасен и изведен.

По информация на bTV преди около година и половина той излязъл от затвора и заварил кредит, изтеглен от брат му и прехвърлен на негово име. Това е вторият опит на мъжа да се самоубие. 

„Не е първият случай. На него специално му е втори опит, а има и други преди това”, коментира таксиметров шофьор, който призна, че е бил свидетел на три или четири опита на хора да отнемат живота си.

„И му е писнало на човека. Вика, че много пари има да дава и затова. (…) Това са 330 лева, какво да връща? Той кредитът изобщо не го е изтеглил, а брат му го е изтеглил, който е починал.", разказа приятел на самоубиеца.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.11 2014 в 22:45

Принципно според действащия закон задълженията в България се унаследяват. Това обаче трябва да се преосмисли и законът да се промени. Този човек не е ползвал кредита и няма основание да бъде обвързан със задължението.

11.11 2014 в 16:12

Пълна идиотщина! Може ли името на банката? Да ни обяснят как прехвърлят задължение от починало лице към роднина, които е в бил в затвора?