Психично болен се барикадира в София, хвърля мебели по полицаи

OFFNews 01 февруари 2015 в 09:19 10222 8

Психично болен мъж от София се е барикадирал в дома си и не излиза от там вече почти половин денонощие, съобщава Нова телевизия.

Районът, в който живее 38-годишният мъж, е отцепен от полицията. Няма достъп и до жилищната кооперация. Мъжът не е въоръжен.

Всичко започва малко след 19 часа в събота, когато Константин разхождал кучето си и изведнъж започнал да чупи витрини и коли в близост до сградата, в която живее. Идва екип на полицията, но не го задържа.

Час по-късно мъжът започва да изхвърля покъщнина през прозореца си и да замеря както минувачите, така и свои съседи. Отново идват полицаи, като един от тях пострадал леко, докато Константин изхвърлял покъщнината си. 

Съседи на мъжа разказват, че от години вдига скандали. Хората са предупредени да не излизат от домовете си. Според тях домоуправителят е звъннал на бащата на мъжа, който обяснил, че синът му не си пие редовно хапчетата.

ОБНОВЕНА В 13 Ч.: Полицията успя да изкара психично болния от дома му и малко след 12 часа той бе откаран от медицински екип за цялостен преглед в Центъра за психично здраве.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!