Няма арести след разстрела на Хрисим Хрисимов

ОFFNews 07 декември 2014 в 11:38 3639 0

Няма арести след разстрела на Хрисим Хрисимов

Все още няма заподозрени и арестувани за разстрела на Хрисим Хрисимов в четвъртък.

Мъжът беше прострелян с осем куршума в тялото пред кафе-сладкарница на клуба на шафнерите, чийто собственик е той. Хрисимов е един от т.нар. "дежурни свидетели" по знакови дела

Полицията проверява алибито на Иван Йосифов, син на изчезналия Йоско Костинбродския, съобщава "Труд". Освен от него, криминалисти са потърсили обяснения и от още неколцина от хората на Йоско. Трима от тях са подсъдими по делото "Килърите 5" - Ивайло Симеонов-Богьовеца, Вергил Славов и Алекса Йорданов. Проверяван е бил и Пламен Симеонов-Пуйката, който също се смята за близък на Йоско.

"Работим по няколко версии, но към момента няма арести, нито повдигнати обвинения за убийството на Хрисимов", казаха криминалисти.

Първата версия на полицията е, че 53-годишният мъж е бил убит като отмъщение за свидетелските му показания в спецсъда. Засега не е напълно изключена и вероятността покушението да е резултат от неуредени сметки на Хрисимов. Проверява се дали той се е занимавал с нещо незаконно под прикритието на съдържател на пенсионерски клуб.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови