Хлапе души друго в частна занималня в Бургас

OFFNews 07 юли 2015 в 08:26 10514 5

Дете е малтретирано в частна лятна занималня в Бургас, за тормоза сигнализира майката на момчето. Управителят отрича, а инспекторатът по образованието не контролира дейността на детския център, регистриран по търговския закон.

Стела Росенова е подала сигнал до прокуратурата за насилие над сина й от друго дете. По думите й инцидентът с 5-годишния Самуил е станал на 25 юни, но едва след консултация с адвокат тя го оповестява, съобщи БНР. Невръстният насилник душил зверски по-малкото момче и го карало да ближе кръв от раните му. Майката пита къде са били преподавателите. 

За 90 деца през юни в детския център са се грижили 7 служители. Управителят Диян Марков заяви, че е назначил проверка по случая.

Всеки един от служителите в детския център каза и писмено това е написано, че подобно нещо не му е казано, нито пък е видял той подобно нещо. Говорено е с бащата на другото дете, той е говорил с детето си и са категорични, че подобно нещо не се е случвало.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12006

4

nadia1

20.09 2016 в 20:19

Моето дете е записано от 2 години при г-н Марков на занималня и мога да ви кажа че след това винаги пита кога пак ще ходи. Надали в Бургас има по добра занималня от Патилан

 
X

Да помогнем на украинските деца!