Гранични полицаи откриха над 94 кг канабис в гуми на "Скания"

OFFNews 15 юни 2017 в 12:30 3206 2

Гранични полицаи откриха над 94 кг канабис в гуми на

Близо 95 кг канабис откриха полицаи в гумите на товарен автомобил "Скания". 

Вчера на ГКПП Гюешево камионът, управлявал от 48-годишен турски гражданин, пристигнал за влизане. При извършване на проверка граничните полицаи от мобилната група на РДГП – Кюстендил с мобилна рентгенова система установили, че в две от резервните гумите има пакети. Инициирана е съвместна проверка с митнически служители, при която и в другите две резервни гуми на камиона били намерени пакети. Иззети са общо 48 пакета с цилиндрична форма, облепени с кафяво тиксо, по 12 пакета в гума. Във всеки от тях имало листна маса и съцветия, реагирали на канабис при извършен от експерт от РДГП Кюстендил полеви наркотест. Общото тегло на откритите 48 пакети е 94.730 килограма.

Уведомена е окръжната прокуратура. Турският шофьор е задържан в Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство по описа на ГПУ-Гюешево.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

15.06 2017 в 13:17

Има търсене в Ес, трябва да има и предлагане! Нека спечели най-добрата стока на най-изгодната за покупателите цена!
Ало, шорошорастите, ми вие сте бетер служителите на другаря Сталин бе!
Айде пратете го нещастния човечец в Сибир и да се приключва. Марихуана и кокаин може да се внася само с куфари от гълъбин и камиони на обинара орлин! Пълен монопол на шайката на белия генерал!

42249

1

Denis Rizanov

15.06 2017 в 13:11

Добре де, банкянският васал за чий... хой ходи баш на чрд-то си до Анкара?! И не може да се прибере в булгаристан (както нарича падишаха нашата мила Родина), гумите на самальота му още не изстинали дето се казва и хоп! пак комшия задържан! е може ли такова нещо!?
Защо с такива административни мерки се спира частната инициатива и свободната търговия?! Къде останаха принципите на пазарната икономика?!
 
X

Подкастът на OFFNews