Двама младежи се удавиха в Слънчев бряг

OFFNews 19 юни 2016 в 13:33 18861 1

Двама младежи от София са се удавили в района на Северния плаж в Слънчев бряг.

Сигналът за изплувало тяло е получен около 11.07 часа в Районно управление – Несебър. Минути по-късно е получено ново съобщение за второ тяло на младеж, изплувало в морето на почти същото място, съобщи МВР в Бургас. Пристигналите полицаи са установили, че телата са на 19 и 20 годишни младежи от София, които заедно с трима свои приятели пристигнали в Слънчев бряг с кола около 3 часа през нощта. По думите на тримата младежи (също от София) преди да се нанесат в хотел, решили да се разходят в курорта и да се изкъпят в морето. Вероятно мъртвото вълнение, излязло преди няколко часа, е причина за удавянето на двамата столичани.

Телата на двамата младежи са откарани за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” при МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13249

1

лекар

19.06 2016 в 20:03

когато някой се удави, винаги е мъртвото вънение. то не престава, докато има поне един неумеещ да плува. в бг-то това са 95% от възрастното население. подобно е положението с шофиращите сънародници.