Четирима от жертвите при катастрофата при село Яхиново са били пешеходци

OFFNews 10 май 2015 в 20:03 36101 18

На изхода на селото в посока село Червен брег, встрани от пътя Самоков-Дупница, лекият автомобил Фолксваген се е блъснал в електрически стълб, прекършил го, а проводниците са паднали на земята. Вследствие на това се получил токов удар.

Снимка БГНЕС

Четирима от жертвите при пътния инцидент при село Яхиново са били пешеходци, съобщиха от ОДМВР Кюстендил.

При инцидента загинаха общо петима души, сред които е и водачът на лекия автомобил. По по първоначална информация колата се блъснала в електрически стълб и е помела хората, стоящи на тротоара. 

На изхода на селото в посока село Червен брег, встрани от пътя Самоков-Дупница, лекият автомобил Фолксваген се е блъснал в стълба, прекършил го, а проводниците са паднали на земята. Вследствие на това се получил токов удар.

Трима от загиналите са младежи, а на тротоара с тях е имало и 74-годишна жена, която също е загинала. Младежите са разлепвали и раздавали рекламни брошури в центъра на селото. 

В автомобила са пътували общо трима души, като другите двама са транспортирани към болницата, съобщава "Фокус". Още не е установена все още самоличността на един от загиналите.

Извършват се процесуално-следствени действия и огледите на местопроизшествието продължават.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!