19 задържани за масовия бой в Казанлък, четирима са с опасност за живота

OFFNews 21 март 2023 в 13:52 3607 2

Пострадал при мелето

Снимка БГНЕС

Пострадал при мелето

Общо 19 души са задържани за масовия бой в Казанлък вчера следобед. От пострадалите седем души четирима са с опасност за живота, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Единият от участниците - 36-годишен мъж, почина. Днес стана ясно, че той е баща на две деца. Мъжът е бил участвал в дело за друг побой.

В мелето, станало около 14 ч. на паркинга на Кооперативния пазар в Казанлък, над 30 души се биха с брадви, лопати и тояги. А причината е стара свада.

Двете амилии - Таирови и Бижеви, имат проблеми помежду си от години. Последният инцидент не е единствен. Преди месеци те се сбиват и пред полицейското управление. Според местните искрата се запалва от нещо дребно, но понеже се движат с кирки и брадви - се стига до масовия бой и трагедии.

В болници са общо седем души, като четирима са с опасност за живота. 

От полицията са взети всички необходими мерки за опазване на обществения ред, а в района има засилено полицейско присъствие, което ще продължи и в следващите дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1005

2

Диоген

21.03 2023 в 16:25

затова всички неглижират образованието..а оттам трябва да се започне.
освен циганите ,не са малко българите с ниско такова-ето ви пример с псевдопатриотите от "израждане"

3171

1

recycle bin

21.03 2023 в 14:47

Докато партиите от ОПГ БКП обединени (Герб, ДпС, БСП) си пазаруват десетки хиляди цигански гласове за всички избори, нямат интерес държавата да превъзпита и вкара в пътя такива австралопитеци.