Коледно настроение и романтика с “Ladies Night” и Дайнърс клуб България

OFFNews Последна промяна на 13 ноември 2019 в 17:47 2109 1

На 12 ноември в Cinema City, София, се проведе традиционната инициатива на Дайнърс клуб България и Fibank - „Ladies Night”. Събитието започна със стилен коктейл и продължи с предпремиерна прожекция на филма „Последната Коледа“. За да уважат събитието, бяха дошли редица любими светски личности, инфлуенсъри, журналисти и др.

Във „вечерта на дамите“ клиенти, партньори и приятели на Дайнърс клуб България и Първа инвестиционна банка имаха възможността да усетят коледната магия, като се потопят във вълшебната атмосфера на предстоящите празници. Дамите бяха поканени от Дайнърс клуб България да присъстват на специално организиран за тях коктейл, последван от прожекция на романтичната коледна комедия с участието на Емилия Кларк и Хенри Голдинг, озвучена с музиката на Джордж Майкъл.

Притежателките на кредитни карти First Lady от Дайнърс клуб България имат не просто кредитна карта, а продукт с висока добавена стойност, който им осигурява много допълнителни привилегии и участие в лоялна програма, гарантираща специални отстъпки, клубни събития и услуги единствено за тях.

Ето защо членството в клуба на „Първите дами“ е не само въпрос на престиж, привилегия и лукс, а означава да сте част от компания, която е синоним на качество, надеждност и ексклузивни предимства за своите членове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

1

VillyVilly1

14.11 2019 в 11:32

Много обичам Коледа и е хубаво, че с такива мероприятия ни напомнят колко близо е този прекрасен празник. И разбира се, още по-хубаво е, че акцентът е бил върху дамите. Те заслужават специално внимание, винаги.