Звезден бейби бум в МБАЛ ''Света София''

OFFNews 05 октомври 2020 в 09:49 5795 0

Снимка МБАЛ "Света София"

Поредното бебе на известни родители се роди в отделението по Акушерство и гинекология на МБАЛ „Света София“. Весела Бонева и Явор Велчев-Яви станаха горди родители на първия си син Дариел на 30 септември в 15,27 часа.

Щастливите родители с вълнение благодариха на д-р Илияна Мазнейкова, д-р Александър Кобаков и на целия екип, участвал в раждането и грижите за новия живот в семейството им.

„Животът за нас започна отначало, чувството е неописуемо!“, сподели в социалните мрежи Весела Бонева. Развълнуваният татко също не скри емоцията от благословията на бащинството: „Сърцето ми тупти с нова сила!“ и също благодари на екипа, който се грижи за „първите минути на новородените мини човечета“.

Само преди броени дни, в един и същи ден, на 27 септември, в МБАЛ „Света София“ проплакаха и две бебета на артистични семейства – дъщерята на Весела Бабинова Йоана и синът на Луиза Григорова-Макариев Бран. С това в акушер-гинекологичното отделение на МБАЛ „Света София“, в което се забелязва сериозно увеличаване на раждаемостта тази година, се очертава истински звезден бейби бум.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови