Промени в състава на Комисията за лекарствените продукти

OFFNews Последна промяна на 23 март 2022 в 17:19 671 0

Снимка Pixabay

Министерският съвет гласува промени в състава на Комисията по прозрачност по Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. На мястото на д-р Димитър Петров е определен доц. д-р Любомир Бакаливанов, съобщиха от правителствения пресцентър.

Доц. Бакаливанов е завършил в Медицински университет-София, специалност „Медицина“. Има призната специалност по „Анестезиология и интензивно лечение“. Заема длъжности като началник на Отделение по анестезиология и интензивно лечение, началник на Клиника по анестезиология и интензивно лечение, заместник- директор и председател на съвета на директорите на МБАЛ-НКБ-ЕАД, заместник- министър в служебно правителство.

На мястото на Цветозар Исаев Младенов като представител на Министерството на здравеопазването се предлага да бъде определена д-р Нели Константинова Таринска.

Д-р Таринска е завършила Медицинска академия - София, като има придобити специалности по „Вътрешни болести“ и „Онкология“. Към настоящия момент заема длъжността началник на отдел „Лекарствени продукти“ в Министерството на здравеопазването.

Всички новини
Най-четени Най-нови