Полицаи от Сандански на чалга парти в ресторант, сами излъчвали купона на живо във фейсбук

OFFNews 17 февруари 2021 в 08:45 6631 0

Поне четирима полицаи от Сандански са участвали във веселба в заведение в местността Попина лъка, а един от тях дори е снимал купона и го е излъчвал на живо във фейсбук чалга партито с песни и танци. Въпреки противоепидемичните ограничения служителите на реда и цялата компания от повече от 10 души грубо са ги нарушили се вижда на видеото.

За неприятният случай потвърждават както от МВР, така и от Регионалната здравна инспекция в Благоевград.

Тържеството е било по повод раждането на дете на служител на местното горско стопанство.

"По повод изнесени материали в социалните мрежи и телефонен разговор със заместник директора на областната полиция в Благоевград се констатира, че имало някакво тържество в заведение край Сандански", заяви директорът на РЗИ в Благоевград д-р Калоян Калоянов пред БНТ.

След проверка се е установило, че въпросният обект е заведение за обществено хранене, което уж не работи с клиенти, а обслужва само на гише.

Според д-р Калоянов в случая става дума за абсолютно нарушение на противоепидемичните мерки и то от страна на хора, които би трябвало да следят за спазването им.

Полицаите, както и всички участници в тържеството, ще бъдат санкционирани. Глоба ще има и за собственика на заведението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!