Лабораторията на Пирогов ще работи в почивни и празнични дни

OFFNews 12 април 2022 в 13:15 1226 0

Снимка УМБАЛСМ "Пирогов"

Клинична лаборатория на „ Пирогов“ е на разположение 24/7. Всеки може да се изследва денонощно, вкл. в почивни и празнични дни, съобщиха от спешната болница.

В клиничната лаборатория на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” се извършват широка гама рутинни и високоспециализирани изследвания с последно поколение автоматични анализатори на водещи световни фирми.

Предимство на лабораторията е, че работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, вкл. в почивните дни и националните празници. В зависимост от спецификата на изследването, резултатите са готови в оптимално кратки срокове.

Лабораторията работи с НЗОК, както и с пациенти, изследващи се по собствено желание.

Припомняме, че в лаборатория по клинична имунология на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ се извършва пакетно изследване за оценка на имунитет към COVID-19 на цена от 165 лв. Комплексната оценка на имунния отговор след преболедуване или ваксинация включва: антитела IgG към спайк протеина (чрез ELISA); Т-клетъчни имунни отговори (кфантиферонов тест за COVID-19).

Всички, желаещи могат да направят пакетното изследване в дните от понеделник до сряда, от 7:30 до 12:00 ч. в Лаборатория по клинична имунология на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“. Няма специално изискване изследването да се прави на гладно. За повече информация, моля позвънете на 02/ 91 54 236.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!