Инвалид съсипа от критики бившия здравен министър Деси Атанасова (видео)

OFFNews 26 юни 2018 в 16:05 11825 2

Народният представител от ГЕРБ и бивш здравен министър Десислава Атанасова бе подложена на унищожителна критика от инвалид пред Народното събрание.

Сценката бе излъчена в предаването "Евродиков" по телевизия Евроком.

Тв водещият Сашо Диков този път бе в необичайната роля на мълчалив свидетел на случващото се, а човекът с изкуствен крак съсипа от критики управлението на ГЕРБ и покани Атанасова да се качи с него в тролея, за да чуе какво мислят хората за тях. Инвалидът поиска от герберката да изчисли по колко пари му се падат на ден, а Атанасова се опита да му опонира с аргумента, че явно му стигат за цигари (б. ред. - човекът бе с цигара).

"Цялата банда на Тиквата ви видяхме, че с усвояването на фондовете сте добре, ама ти можеш ли да смяташ без телефон? Искам да вземеш лист и химикалка и да ми сметнеш 138 лева пенсия, както със с един крак и без родители, по колко лева имам на ден и как да ги харча", каза инвалидът.

Атанасова се опита да обясни, че такива били възможностите на държавата, а човекът ѝ обясни, че възможностите са такива защото "изгонихте младите хора на държавата".

Целият развовор вижте във видеото:

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews