Болница ''Св. Екатерина'' връчи годишните си награди за изявени специалисти

OFFNews 19 декември 2023 в 13:41 1017 0

наградени медици

Снимка УМБАЛ "Св. Екатерина"

Годишни награди на УМБАЛ "Св. Екатерина"

На тържествена церемония УМБАЛ "Св. Екатерина" връчи годишните си награди за изявени медицински специалисти, част от екипа на болницата, съобщиха от лечебното заведение.

Кардиологът д-р Пейо Симеонов стана "Лекар на годината". Отличието му се връчва за висок професионализъм и човечно отношение към пациентите, проявено през всичките години опит в болницата.

За млад лекар бе отличен кардиохирургът д-р Владислав Петров. Младият специалист има амбицията да въведе новите технологии в кардиохирургичната практика.

Отличието за медицинска сестра на годината отиде при Любка Атанасова, която дълги години е част от екипа на УМБАЛ "Св. Екатерина".

Освен грамоти отличените специалисти получиха и икона на Св.Екатерина, покровителка на болницата.

Преди тържествената част изпълнителният директор проф. д-р Димитър Петков поздрави екипа на болницата и благодари за постигнатите успехи и упоритият труд. Той отчете, че лечебното заведение е постигнало по-добри резултати в работата си от предходните две години и изрази надежда за още по-големи успехи през следващите 365 дни.

Проф. Петков изказа благодарност и към всички семейства и близки на екипа за търпението и разбирането, особено по време на дългите дежурства.

„Радвам се изключително много, че съм част от този колектив вече 34 години“, завърши проф. Петков и пожела на всички много здраве, любов и благоденствие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика