Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в Бургас

OFFNews 22 ноември 2023 в 14:54 880 0

новородено

Снимка Архив

Събитието е организирано от училище "Мама знае най-добре" с подкрепата на фондация "Искам бебе"

Безплатни консултации от специалисти за двойки с репродуктивни проблеми ще има през декември в Бургас. Събитието е организирано от училище "Мама знае най-добре" с подкрепата на фондация "Искам бебе", съобщиха организаторите му.

Събитието ще е разделено на две части - семинарна част и лични консултации. По време на семинара ще се разгледа темата за репродуктивните проблеми при партньорите от няколко гледни точки - проблеми при жената, проблеми при мъжа, патологии в ендокринната система и връзката им с репродуктивното здраве, както и психологическият аспект и справянето с емоционалните предизвикателства на безплодието.

Гост лектори на събитието ще бъдат д-р Даниел Ставрев, акушер-гинеколог и специалист в репродуктивната медицина, д-р Мариела Даскалова - практикуващ лекар и преподавател в катедра "Анатомия, хистология и ембриология" в Медицинския университет в Пловдив, която е консултант е по мъжки фертилитет и защитник на правата на пациентите в областта на репродуктивното здраве.

Още един изявен специалист в своята област ще подкрепи събитието – психологът и психотерапевт Мария Владимирова.

По време на семинара двойките ще имат възможността да се консултират и да получат ценна информация и напътствия от ендокринолога д-р Веселина Добрева, пише БТА.

Събитието ще се проведе на 2 декември от 10:00 ч. в конферентната зала на "Смарт център" - Бургас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!