Волейболният Славия въвежда вход в борбата с футболните хулигани

OFFNews 13 ноември 2018 в 13:20 1844 0

Волейболен клуб Славия въвежда вход от 5 лева за публиката за всички домакински мачове на мъжете и жените в столичната зала „Панайот Пондалов“, съобщиха от клуба пред BGvolleyball.com.

Поводът е изключително неприятната постъпка на фенове, които напръскаха със спрей много коли след мача на Славия с Град (Белоградчик) от Висшата лига.

"Първо искам да кажа, че няма нищо вярно в това, че се е пушило и пиело в залата, както твърдят от ВК Град. Има охрана, такива работи не може да се случат“, заяви президентът на Славия Иван Сеферинов.

"Второ - моята кола, тази на сина ми Иван Димитров и други от Славия също бяха напръскани със спрей. Аз също имах много главоболия за нейното изчистване. Това са футболни фенове, не волейболни. Смятам, че грозният акт не е бил предназначен точно за колите на ВК Град, защото иначе и нашите нямаше да пострадат в този инцидент.

Просто футболно хулиганство. Затова предприемаме мерки. Въвеждаме вход за волейболните мачове. Следващият път те няма да платят и няма да ги има в залата. Надявам се от тук нататък всичко да е под контрол", завърши Иван Сеферинов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови