Агитка пробива преспите заради волейболния ЦСКА

OFFNews 10 януари 2017 в 16:01 3277 0

Агитка от Русе се стяга да пробие снежната блокада, за да присъства на утрешния волейболен мач между ЦСКА и швейцарския Амрисвил във втория по сила клубен турнир - CEV Cup. Това съобщи треньорът Александър Попов.

Началото е 19.00 часа, час по-рано започва Volley Rock Night - събитие, съчетаващо волейболния двубой с представянето на новия албум на Metallica - "Hardwired... to Self-Destruct".

"Много добре знаем кога ще имаме пълна зала и работим за това - трябват ни победи в България и в Европа. Искаме отново да я има онази емоция от мачовете в Шампионската лига, когато домакинствахме в Самоков", каза Попов.

"Дори без илюзорен шанс за титлата феновете бяха до нас. Най-хубавото е, че разбихме мита, че в България не могат да се случват подобни чудеса. Сега намерихме правилния човек в лицето на изпълнителния директор на "Хиполенд" Мариан Колев, който ни подкрепя. Минахме през по-трудното и по-стръмното. Сега се надявам по-честичко да играем в Европа, по-честичко да играем в "Арена Армеец"."

Той се надява повече хора от провинцията да дойдат, но беше реалист предвид преспите. "Дори един човек от провинцията да успее да пробие снежната блокада, за нас това ще е победа, дори по-голяма от тази в спортен план", каза Попов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови