Канадският плувец, който показва среден пръст на баща си

OFFNEWS 12 август 2016 в 21:24 22533 5

Поведението на канадския плувец от италиански произход Санто Кондорели е откровено странно. Преди всеки свой старт на олимпиадата в Рио 21-годишният младеж размахва във въздуха среден пръст.

Недвусмисленият жест се счита за обиден и Кондорели беше принуден да отговори защо го прави. Оказа се, че той е адресиран към баща му и носи изключително положително послание. Кондорели старши също обясни произхода на тази оказала се впоследствие стара семейна традиция.

"Като дете Санто беше дребен и го наричаха гнома. Той постоянно страдаше от подигравките на другите деца и това се отразяваше и на плуването му. Говорихме си и го посъветвах да покаже един среден пръст на всички, които го обиждат.Това ни стана знак и означава "Татко, готов съм", споделя Кондорели, който няма от какво да е недоволен. Синът му стигна до финал на 100 метра свободен стил, както и до полуфинал на 50 метра в същата дисциплина на 100 метра бътерфлай.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Какво пречи на българското кино? С директора на Национален филмов център Петър Тодоров разговаря Искра Ангелова (подкаст)