БХРА не приема оставката на Рагин, бил като Майка Тереза

OFFNews 09 юни 2017 в 08:34 15965 10

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация няма да приеме оставката на Благой Рагин.

Ние го знаем като Майка Тереза, обяви главният секретар на БХРА Веселин Налбантов по Нова тв. Няма да му позволим да се оттегли, добави той.

Налбантов разказа за случай на агресия на чужд турист над негова служителка, при който той успял да превъзпита нападателят, без да чака намеса на органите. Радвам се, че му помогнах да се излекува от алкохолизма, каза още Налбантов. Той бе катогоричен, че случаи подобни на този, при който шведският турист ритна в лицето камериерка в хотел в Слънчев бряг, ще има и в бъдеще, а проблемът е в комплекса и ръководството му. 

Министърът на туризма Николина Ангелкова обаче благодари на Рагин, че се оттегля от поста, защото е важно "хотелиерската ни организация да представлява интересите на българите". Тя обяви, че подаването на оставка от Рагин е достоен акт и тя се радва, че апелът й към него е бил чут. 

Самият Рагин пък се обяви за нападнат от тролове в интернет, след като думите му са били преразказани и манипулирани. Той благодари, че има възможност да се оттегли, а след като е станал специалист по черен пи ар, вече може като един Дон Кихот да предпазва колегите си, попаднали в подобни ситуации. 

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  8020

  10

  Ми-ау

  09.06 2017 в 14:18

  Благой, млъкни най-после! С всяко ново изречение в медиите излизаш с градация от глупости!
  Затова и туризмът ни е на това ниво и в такова състояние! Ръководен е от хора без ценз и образование, но "удобни за употреба"!
  Време е вече да си ходиш, Благой! В пенсия... 300-400 лева... Като заплата на камериерка - не повече!

  8020

  9

  Ми-ау

  09.06 2017 в 14:02

  Отбор юнаци - срама нямат!
  Може ли някой да изброи 10 ЗАСЛУГИ в туризма на "слугата" РАГИН?
  Бил Майка Тереза! Да, за съотборниците си - да им замита далаверите!
  Бил Дон Кихот! Да, ама не! Тартюф вече му пасва!
  СЛУГИНСКИЯТ манталитет казва:"трай!" Господарите винаги имат право!
  К...виенският манталитет казва:"щом ти плащат, може всичко!"
  Дъщеря ти, жена ти, братовчедка ти, сестра ти и майка ти (ако ги имаш и без извинение!) все КАМЕРИЕРКИ ЛИ СА БИЛИ БЕ "рагин"? Заприлича ми на Ленчето-Кремчето! Дай оставка, че може и посланик да те изпратят после някъде!!! АБЕ,ХОРА,ЦЕНЗ НЯМА ЛИ ЗА ПОСТОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ??? Е, ДОКАТО НЯМА, ТЪЙ ЩЕ Е...

  8020

  8

  Ми-ау

  09.06 2017 в 13:33

  РАГИН,СРАМ НЯМАШ!!!НЕ ДОН КИХОТ, КАКТО СЕ ПИШЕШ НАХАЛНО, А ТАРТЮФ!
  ОСТАВКА! ОТ ГОДИНИ ИСКАЛ ДА СИ Я ПОДАДЕ ОСТАВКАТА...

  8020

  7

  Ми-ау

  09.06 2017 в 13:31

  РАГИН,СРАМ НЯМАШ!!!

  НЕ ДОН КИХОТ, КАКТО СЕ ПИШЕШ НАХАЛНО, А ТАРТЮФ!

  ОСТАВКА!

  ОТ ГОДИНИ ИСКАЛ ДА СИ Я ПОДАДЕ ОСТАВКАТА...

  26179

  6

  ELPIDA

  09.06 2017 в 13:17

  Вярно е , че има работодатели, големи мазници,които непрекъснато внемяват вина на работниците си.Обаче,при такива "бизнес" специалисти се получава голямо текучество на персонал ,почва да им се носи "славата" и сезонът за тях е с негативен резултат.

  А г-н рИган не е незаменим, стига са го пудрили!
  Явно играят други интереси, как обьiчно в България...

  25665

  5

  Victimized

  09.06 2017 в 12:35

  "Доколкото разбираме има и други такива случай, в които обаче хотелиерите не се обръщат към институциите, а "превъзпитават" туристите самостоятелно. Дали нямат предвид изнудване, така че и те да вземат някой лев покрай патакламата, а пострадалите да си мълчат, че да не ги изгонят от работа."

  Точно за това става дума, бил съм свидетел, водят му един адвокат, който му обяснява, че може да му се удължи почивката и го скопяват с някоя друга хилядярка ...

  16193

  4

  SC

  09.06 2017 в 11:56

  Не Майка Тереза, а същинска Майка-кърмачка. С напращели от финансиране гърди.

  10571

  3

  Hissarion

  09.06 2017 в 10:38

  Доколкото разбираме има и други такива случай, в които обаче хотелиерите не се обръщат към институциите, а "превъзпитават" туристите самостоятелно. Дали нямат предвид изнудване, така че и те да вземат някой лев покрай патакламата, а пострадалите да си мълчат, че да не ги изгонят от работа.

  16008

  1

  Nik68

  09.06 2017 в 09:18

  Може и като един Робин Х8уд, но ако може по-скоро да ни освободи от медийното си присъствие. Щом си го харесват колегите му да си му измислят почетна длъжност или каквото там намерят за добре, но да излиза и да обяснява, как трябвало да не се шуми около явно престъпление и да си мисли че всичко това е дреболия - няма как да мине за сериозно.
   
  X

  Иво Мирчев: Пеевски усети, че съдебната власт му се изплъзва и свали правителството