Младеж наказан с пробация за разврат с деца в интернет

OFFNews 21 септември 2018 в 09:23 2197 0

Районна прокуратура – Враца е постигнала споразумение със защитата на непълнолетен младеж, който е привлечен към наказателна отговорност за склоняване на деца към развратни действия. Младежът е с наказание пробация, включваща задължителна регистрация по настоящ адрес и периодични срещи с пробационен служител три пъти седмично за срок от десет месеца.

На 21 е 22 юли 2016 г. чрез настолен компютър с използване на различни потребителски имена в „Скайп“, младежът склонявал деца да участват в похотливо показване на полови органи посредством уеб-камера. Момчетата били на девет и дванадесет години, уточняват от прокуратурата.

В периода от 08.10.2016 г. до 29.12.2016 г. подсъдимият разпространил на няколко получатели порнографски материал – снимки, изобразяващи открито сексуално поведение.

Освен това, на дисковото пространство на настолния си компютър, той държал тридесет и осем фотографски файла, за създаването на които са били използвани деца, видимо изглеждащи като ненавършили осемнадесетгодишна възраст.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови