Анита Мейзер обжалва присъдата си от 4 години и половина затвор

OFFNews 02 ноември 2017 в 22:50 12672 1

Снимка БГНЕС

Анита Мейзер обжалва присъдата си от 4 години и 6 месеца затвор, постановена миналия месец от Варненския окръжен съд.

На 23 октомври тя беше осъдена и да плати обезщетение на наследниците на убития си съпруг Николай – сума в размер на 150 000 лева, ведно със законната лихва върху нея. Мейзер обаче обжалва и тази сума.

Въззивна жалба до Апелативния съд във Варна е подадена и от майката на Николай - Петранка Димова. Тя иска Мейзер да лежи повече години в затвора, както и да плати максималното обезщетение - 300 000 лева.

Варненският окръжен съд призна Мейзер за виновна в това, че на 14 август миналата година е причинила смърт по непредпазливост на съпруга си, както и че на същата дата в сградата на полицията във Варна е предложила 30 000 евро подкуп на полицай, за да не извърши действие по служба - да не я задържи по Закона за МВР при налични данни за извършеното престъпление.

Тази присъда я знаех предварително и предлагам по медиите да разглася най-после да се направи сериозна проверка кой с кого е контактувал. Мисля, че бащата на нацията г-н Бойко Борисов може би ще обърне внимание този път да разбере наистина как известна личност остава отново в затвора, каза на 23 октомври Анита Мейзер пред bTV.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews