20-годишен отива на съд за блудство с три малолетни деца

OFFNews 22 февруари 2016 в 13:22 4193 6

Окръжна прокуратура – Русе внесе в съда обвинителен акт срещу 20-годишен мъж за извършено блудство по отношение на три деца - едно момиче и две момчета, съобщиха от прокуратурата.

Обвинението срещу Николай Г. е за това, че на 11.03.2014 г. в гр. Русе, извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на две лица, ненавършили 14-годишна възраст – момче на 11 години и момиче на 10 години, като блудството е извършено чрез употреба на сила и заплашване и е блудствано с две малолетни лица.

В рамките на следващата една година в условията на продължаващо престъпление той блудствал с момче на 12 години, като използвал сила и заплашване.

Обвиняемият Николай, трите пострадали деца и техните родители живеели в гр. Русе в съседни къщи и били в роднински отношения помежду си, което давало възможност на обвиняемия ежедневно да се вижда и контактува с пострадалите лица.

На 11.03.2014 г. на погребението на майката на обвиняемия присъствали и две от пострадалите деца. По негово предложение тримата влезли в изоставена сграда, където заставил малолетните да извършат блудствени действия с него, като упражнил сила и ги заплашвал. Децата се страхували от него, тъй като се движел в среда от криминално проявени лица.

След тази дата до 18.06.2015 г. обвиняемият продължил да тормози и издевателствал над момчето, удрял го, заплашвал го, че ще го пребие и продаде органите му и го заставял насила да блудства.

На 17-18.06.2015 г. Николай отново видял на игрището две от децата, повикал ги при себе си и им предложил да отидат до дома му, за да играят карти. Там отново ги заставил насила да вършат блудствени действия и едва след като се удовлетворил им разрешил да напуснат дома му. Децата не издържали и споделили на родителите и на близките си за перверзното поведение на обвиняемия.

Николай е с взета мярка за неотклонение "задържане под стража". Предстои насрочване на делото за разглеждане от Окръжен съд Русе.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови