Втори Samsung Experience Store отвори врати в Paradise Center

OFFNews Последна промяна на 11 юни 2021 в 16:43 986 0

На 10 юни в София, вторият официален магазин на Samsung за България - Samsung Experience Store отвори врати вече и в Paradise Center.

След значимите успехи, постигнати от първия официален магазин в столичния The Mall, новият Samsung
Experience Store получи подобаващо откриване.

Събитието уважиха важни фигури от международния мениджмънт на Samsung. Президентът на Samsung за Румъния и България Хун Сеул пристигна придружен от делегация високопоставени мениджъри.

Специални гости на събитието бяха и предствители на Корейското посолство в София и Корейска корпорация за насърчаване на търговията (КОТРА).

Програмата на откриването имаше за цел да представи на гостите от Южна Корея и Румъния българските традиции през модерна призма. Чужденците бяха посрещнати с традиционна българска питка с мед и сол, а след което господин Хул Сеул и госпожа Виолета Сечкова заедно срязаха лентата, за да отбележат откриването на магазина.

Повече информация за магазина:

Samsung Experience Store като официален магазин предлага цялата гама от смартфони, таблети, както и голямо разнообразие от аксесоари и различни смарт устройства на марката Samsung. Ще имате възможността да разгледате, тествате, и научите повече за най-новите технологии на Samsung, както и да получите професионално съдействие и консултация от екипа ни с експерти.- www.samsungstore.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !