Vivacom предлага новия смартфон Motorola G54 5G на атрактивни цени

OFFNews 30 януари 2024 в 17:45 6026 0

мотор
Motorola G54 5G идва с 6,5" Full HD+ дисплей, с който всеки един фин детайл от любимите ви предавания и игри оживява с великолепна разделителна способност.

От Motorola отново стартират силно новата календарна година, като ни предлагат смартфон, чиято камера по нищо не отстъпва на конкурентите си на пазара и определено няма да ви разочарова с бързината и издръжливостта си. Вече може да намерите новия модел Motorola G54 5G в мрежата на Vivacom, като може да бъде закупен за 8,98 лева на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300.

Motorola G54 5G идва с 6,5" Full HD+ дисплей, с който всеки един фин детайл от любимите ви предавания и игри оживява с великолепна разделителна способност. С новия усъвършенстван съраунд звук на Dolby Atmos® може да се насладите на звука такъв, какъвто трябва да бъде, с подобрен бас, вокали и яснота чрез големите стерео високоговорители. А още по-удобно е, че може да ползвате смартфона си и при дъжд без да се притеснявате, защото дизайнът с водоотблъскващо покритие защитава устройството ви.

С новия смартфон, може да се насладите и на супервисока 5G скорост и игри без накъсване, по-плавни видеа и още по-невероятни филми. Може да теглите любимото си съдържание светкавично бързо на до 128 GB пространство за съхранение, като може да добавите и до 1ТB чрез microSD карта. Батерията с невероятен капацитет от 5000 mAh ви осигурява дълги часове заряд, за да гледате любимото си съдържание, да разговаряте с приятели в чата, да слушате любимата си музика или да скролвате социалните мрежи. Зарежда се и изключително бързо с технологията TurboPower™.

Със смартфона може да създавате невероятни ясни снимки и по-плавни видеа при слаба светлина благодарение на усъвършенстваната система на камерата, която има 50-мигапикселов сензор. С нея може да създавате по-наситени снимки с технологията Quad Pixel както през деня, така и нощем. С оптичната стабилизация на изображението (OIS) ще забравите и за размазаните снимки и видеа, причинени от нежелано заклащане на камерата. Голям плюс за снимането на модела е и Macro Vision камерата, която ви отвежда невероятно близо до обекта. Motorola G54 5G има и 16-мегапикселова предна камера, с която селфитата ви ще изглеждат безупречно.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика