Vivacom предлага до 200 лева отстъпка на устройства MOTOROLA

Специалните отстъпки са валидни до 30 юни в онлайн магазина на телекома

OFFNews 20 юни 2023 в 16:39 1186 0

устройства
До края на месец юни Vivacom предлага специални отстъпки с до 200 лв. от цената на избрани устройства MOTOROLA в онлайн магазина си.

До края на месец юни Vivacom предлага специални отстъпки с до 200 лв. от цената на избрани устройства MOTOROLA в онлайн магазина си. В атрактивната промоция са включени множество модели смартфони от серията EDGE, MOTO E и MOTO G, като някои от тях в комплект със стъклен протектор, кафе машина LAVAZZA AMODO MIO или часовник.

Промоцията включва моделът MOTOROLA G53 5G, който идва с 6,5-инчов LCD дисплей, със 120 Hz честота на опресняване, което го превръща в идеалното устройство за безпроблемно и непрекъснато гледане на сериали и видео съдържание. Моделът предлага ясни снимки с наситени цветове дори и при слаба светлина, благодарение на 50-мегапикселовата си тройна камера. Мултитаскингът е възможен с процесора Qualcomm® Snapdragon™ 480 Plus, батерията от 5000 mAh и технологията за бързо зареждане.

MOTOROLA G82 5G идва в комплект със стъклен протектор и с 6-инчов ултраширок дисплей почти без рамка и OLED екран с по-дълбоки черни нюанси, по-богати тъмни тонове и реалистични цветове. С този модел може да се създават ясни, чисти и наситени снимки при всякакви условия с 50 MP камера. Оптичната стабилизация на изображението (OIS) компенсира нежеланото заклащане на камерата, за да бъдат вашите снимки и видеа винаги кристалночисти, а технологията Quad Pixel повишава чувствителността при слаба светлина. Оборудван процесор Qualcomm® Snapdragon® 695, този смартфон ви осигурява 5G скорост от следващо поколение за по-добър обхват и по-малко забавяне. Възползвайте се от до 30% по-висока производителност с до 8 GB RAM за по-гладки игри, надежден 5G стрийминг и фотография на професионално ниво.

MOTOROLA EDGE 40 PRO също е част от настоящата промоция. Той е с 6.67-инчов OLED дисплей, който поддържа HDR10+ и Dolby Vision, с честота на опресняване до 165Hz. Има тройна основна камера и включва главен сензор с резолюция от 50MP (f/1.8). Батерията му е с капацитет 4600mAh, която поддържа изключително бързо 125W TurboPower зареждане, което само за 6 минути осигурява енергия за целия ден, както и 15 W безжично зареждане.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!