Vivacom осигурява високоскоростен интернет през 10GIGA мрежата си за гейминг турнир в Пловдив

OFFNews 01 септември 2023 в 16:11 531 0

гейминг
Vivacom е основен гейминг партньор на летния фестивал за култура, изкуство и наука „Улица Станционна“ в гр. Пловдив.

Vivacom е основен гейминг партньор на летния фестивал за култура, изкуство и наука „Улица Станционна“ в гр. Пловдив. Телекомът ще осигури незабравимо изживяване на посетителите под тепето с технологии на най-високо ниво между 1 и 6 септември, като предостави високоскоростен интернет през 10GIGA мрежата си по време на гейминг събитията в рамките на фестивала.

Така всички участници ще имат възможност да разгърнат пълния си потенциал в неповторими условия с най-голямата оптична мрежа в България – 10GIGA мрежата на Vivacom. 10GIGA мрежата на Vivacom е най-новата и мощна технология за оптичен интернет. Телекомът започна изграждането й в края на 2020 година и от 10 000 домакинства в столичния квартал „Младост“, днес тя покрива близо 500 000 домакинства в страната.

Благодарение на обмена на огромен обем данни без закъснение, 10GIGA мрежата на Vivacom се превърна в най-доброто изживяване за геймърите, със своята супер бърза скорост, онлайн стриймване в най-високо качество и огромен капацитет. Така разликата в играта е драстична.
В рамките на фестивала Vivacom осигурява за всички посетители три уникални съоръжения под формата на гейминг кули с безплатен Wi-Fi достъп до интернет, както и интернет свързаността за онлайн стриймовете на гейминг и видео съдържанието на уебсайта на фестивала. Финалът на гейминг турнира на 6 септември ще се проведе в специалната зона, където ще бъде отличен най-добрият геймър под тепетата.

Телекомът е подготвил и атрактивна игра с награди за тези, който се свържат към Wi-Fi мрежата или се регистрират в сайта vivacom.bg чрез QR код предоставен от промоутъри на място. Всички те ще участват в игра за топ геймърски смартфони: най-новите сгъваеми флагмани Samsung Galaxy Z Fold5 256 GB и Samsung Galaxy Z Flip5 256 GB, подходящи и за мобилен гейминг.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика