VIVACOM добавя продукти на Apple към портфолиото си

OFFNews 16 юли 2020 в 15:28 1223 0

VIVACOM вече е официален партньор на Apple за България и започва предлагането на устройства на марката в магазините си, както и онлайн на промоционални цени с избрани тарифни планове.

Телекомът добавя към портфолиото си най-новите модели на марката - iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и iPhone SE, а също и актуалните iPhone Xr, iPhone 8 Plus и iPhone 7.

Всички клиенти, закупили iPhone с план от VIVACOM, получават допълнителни 300 000 МВ интернет за сърфиране в най-бързата мобилна мрежа в България. Бонус мегабайтите на максимална скорост са валидни за първите три месеца от сключване на договора и закупуване на устройството в брой или на изплащане и подсигуряват свободно интернет сърфиране през цялото лято с допълнителни 100 000 MB за всеки от първите три месеца.

По този повод главният търговски директор на VIVACOM Димитрис Лиупис, сподели:

“Партньорството с Apple e логична стъпка в разширението на портфолиото от продукти и услуги на VIVACOM. Ние се стремим не само да предлагаме най-иновативните продукти и услуги, но и да ги подкрепим с ексклузивни ценови оферти и пакети, така че клиентите ни да получават максимум стойност за средствата,които влагат. Затова съм изключително щастлив, че, подкрепени със специалните ни промоции, висококачествените продукти на Apple ще станат още по-атрактивни за потребителите.”

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови