Учебната година започва с множество иновативни продукти за ученици от Vivacom

OFFNews 09 септември 2021 в 16:17 1586 0

С наближаването на 15 септември Vivacom предлага селекция от иновативни устройства за учениците, които да им помагат и да направят образователния процес по-приятен и пълноценен. Предложенията включват детския часовник MyKi Watch 4 LITE, гривната Canyon Smart Band, както и детските слушалки PHILIPS TAKH402 и Emoji Bluetooth.

Специално за старта на учебната година продуктите се предлагат в онлайн магазина на оператора на промоционални цени. Офертите са насочени към повишаване на удобството, сигурността и ефективността на децата по време на учене, едновременно подчертавайки тяхната индивидуалност и гарантирайки на родителите им повече спокойствие.

Детският часовник MyKi Watch 4 LITE е водоустойчив умен часовник за деца, който разполага с множество полезни функции за тях и техните родители. Разработен в България и познат в редица други страни по света, той е отличен пример за това как модерните технологии могат да повишат сигурността на децата.
Часовникът разполага с GPS модул и тракер за проследяване на местоположението. Благодарение на вградения си микрофон и високоговорител той може да осъществява обаждания и гласови съобщения до десет номера, добавени от родителя в приложението MyKi Watch. Освен това моделът е с подобрена защита от удари и отговаря на стандарта IP67 за водоустойчивост, което означава, че може да бъде потопен до 1 метър в сладка вода, в продължение на 30 минути.

Умната гривна Canyon Smart Band е иновативен, лек (едва 19.8 гр. без каишката) и удобен аксесоар. Тя разполага с LCD дисплей, на който могат да се получават известия за повиквания или за активност в приложенията, да се измерва пулс или да се наблюдават показатели за съня. Гривната издържа шест дни с едно зареждане, поддържа Bluetooth 5.0 и отговаря на стандарта за водоустойчивост IP67.

Детските слушалки PHILIPS TAKH402 са изключително елегантен и удобен аксесоар, който улеснява слушането на аудио или видео съдържание, взимането на участие в онлайн уроци и други дейности. Батерията им издържа цели 20 часа в режим на разговори или 800 часа в свободен режим, което означава, че няма опасност да се окажат без заряд по средата на важен час или игра. Слушалките са оптимизирани за използване от деца – те разполагат с меки наушници, 32 мм. акустични мембрани със сила на звука до 85 dB, за да щадят и предпазват детските уши. Наушниците се персонализират лесно, подчертавайки стила на техния собственик. Предлагат се в розов и в син цвят.

Emoji Bluetooth слушалки са красиви и забавни безжични Bluetooth слушалки, създадени специално за използване от деца. Те тежат едва 0.189 гр., а дизайнът им е минималистичен, което ги прави подходящи дори за много малки ученици (започвайки от осем години). Големината може да се регулира допълнително. Предлагат се с меки възглавници, щадящи детските уши, и могат лесно да се свързват с компютър или телефон.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна