Теленор разкрива нови възможности в дигиталното образование с услугата iZZI на издателство Клет

OFFNews 07 септември 2021 в 13:15 1746 0

Теленор България предлага за всички свои клиенти достъп до иновативната образователна платформа iZZI, разработена от издателство Клет България.

Със започването на новата учебна година тя вече е част от пакета дигитални услуги, които клиентите на оператора могат да избират към своя тарифен план. При активация на план Интернет+ 16,99 лева те получават и неограничен достъп до платформата, която предлага на учениците възможност да се потопят в света на интерактивното образование чрез над 50 000 образователни ресурса. Тарифният план за интернет от Теленор, предназначен специално за деца и ученици, включва и 20 000 национални MB, неограничени MB за платформата iZZI, както и безплатен абонамент за услугите “Онлайн защита” или “Родителски контрол” на Теленор за целия срок на договора.

По случай новата учебна година Теленор намалява и теглото на ученическата раница, предлагайки специален пакет за 17,99 лева на месец, който включва план Интернет+ 16,99 лева с достъп и неограничени МВ към iZZI и таблет PRESTIGIO Q PRO Grey или ALCATEL 3T 8 4G 2GB RAM.

“Образованието и развитието на дигиталните умения на младото поколение в сигурна онлайн среда е ключов приоритет за Теленор. Чрез достъпа до платформата iZZI даваме възможност на родителите и техните деца да се подготвят за предизвикателствата на новата учебна година с всичко необходимо на оптимална цена - от устройството и достъпа до учебните ресурси и неограничения интернет”, каза Владимир Христов – директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие“ на Теленор България

“Обединяваме усилия с Теленор, водени от желанието ни да дадем на ученици и родители бърз и удобен достъп до модерно и интерактивно образование, което отговаря на всички техни нужди. iZZI е следващо поколение образователна среда, която гарантира достъп до над 150 електронни учебника и повече от 3000 образователни видеа и позволява децата да се обучават както дистанционно, така и в присъствена форма. Сега родителите и децата получават възможността бързо и лесно да получат достъп до тези и хиляди други ресурси чрез своя тарифен план”, каза Владимир Колев, управител на издателство Клет България.

Платформата iZZI събира в себе си над 50 000 електронни ресурса, които са създадени в съответствие с програмите на Министерството на образованието и науката. Разнообразието от аудио и визуални материали е допълнено от над 30 000 интерактивни задачи, игри и симулации, а модерният метод на преподаване включва още VR и 3D панорами, които помагат на децата с лекота да разбират и усвояват учебния материал. iZZI предоставя и различни инструменти, които улесняват работата при дистанционно обучение, като виртуална бяла дъска, класни стаи, автоматично оценяване на тестови задачи и възможност за индивидуално или групово обучение, което прави платформата подходяща и за самоподготовка у дома. Нейната мултифункционалност създава възможност да бъде използвана и като допълнителен инструмент в класната стая.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови