Специалната селекция с детски филми Детски свят в EON Видеотека по случай 1 юни

OFFNews 31 май 2024 в 17:01 332 0

кадър от филма Горските мечоци
Специално за Деня на детето Vivacom подготви специална селекция „Детски свят“, която включва над 30 от най-обичаните детски филми, дублирани на български и подходящи за цялото семейство.

Специално за Деня на детето Vivacom подготви специална селекция „Детски свят“, която включва над 30 от най-обичаните детски филми, дублирани на български и подходящи за цялото семейство.

В нея ще намерите някои от най-известните и гледани анимационни филми от малки и големи като „Облачно с кюфтета“, „Angry Birds: Филмът“, „Хотел Трансилвания 3“, а също и най-новите заглавия от каталога Arena Play, сред които „Горските мечоци: Завръщане на земята“, „Фабрика за сънища“, „Циркът на Ела“ и много други.

Освен специалната селекция „Детски свят“, в EON Видеотека е налично богато съдържание от интересни и образователни детски филмчета, включително и над 70 интерактивни урока по английски в каталога Disney English с любими герои. В допълнение платформата EON предлага EON Kids – обособен детски профил, където в безопасна и забавна среда най-малките зрители могат да гледат детските канали и лесно да намират съдържание с любимите си герои.

Сред заглавията включени в селекция „Детски свят“ в EON Видеотека ще откриете:

Облачно с кюфтета

Флинт Локууд се смята за гений, макар че всичките му чудати изобретения са грандиозни провали, които носят само беди на неговото градче и жителите му. Когато неговата последна машина – за превръщане на вода в храна – случайно разрушава градския площад и изхвърча в облаците, той е на път да се примири със съдбата си. Докато не настъпва нещо изумително – от небето започват да валят чийзбургери!

Хотел Трансилвания 3

Семейството на Дракула на семейна почивка в луксозен чудовищен круиз. Всички си изкарват страхотно на кораба и се наслаждават на забавленията – от чудовищен волейбол до шведски маси с ужасяващо големи размери и екзотични ваканции. Но мечтаната ваканция се превръща в кошмар, когато Мейвис осъзнава, че Драк се е влюбил в мистериозния капитан на кораба Ерика и разбира, че тя крие опасна тайна, способна да унищожи всички чудовища.

Горските Мечоци: Завръщане на земята

След като потопиха малки и големи в много смях и приключения в „Горските мечоци: Див Свят“ през 2021 г., сега любимите Брембъл, Браярр Вик и цялата банда от Пайн Трий се завръща с ново епично приключение на големия екран. Този път залогът е спасяването на Земята. Мистериозен извънземен на име Ави пристига в планината Пайн Трий и се сприятелява с Брембъл.

Кралството на теракота

Това е история за младо момиче на име Джейд и теракотен воин на име Магнус, които трябва да се обединят, за да се преборят със съществата, които продължават да атакуват техния подземен град. Но дали в крайна сметка двамата герои няма да се влюбят?

Селекция „Детски свят“ ще бъде налична през целия юни месец. Приятно гледане в EON Видеотека!

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови