Спечели слушалки Razer Kraken Pro с OFFNews и World of Tanks

OFFNews Последна промяна на 24 февруари 2015 в 10:52 3921 5

Този уикенд в София ще се състои най-важното гейминг събитие в Европа и в света на играта World Of Tanks. Българската столица ще приеме европейските финали на Wargaming.net League на 28 февруари и 1 март.

Състезателите ще се борят за награден фонд от 100 000 евро, но за феновете на играта и читателите на OFFNews също ще има награда. 

Това ще бъдат слушалките Razer Kraken Pro - гейминг сет от най-висок клас, създадени специално за любителите на World of Tanks и които ни бяха любезно предоставени от организаторите на събитието.

Играта ни стартира на 28 февруари (началото на турнира) и ще приключи на 6 март. 

Условията са следните - в официалната Фейсбук страница на OFFNews качете ваша снимка от европейските финали на Wargaming.net League в София.

Снимката може да е ваше селфи с приятели, обстановката или каквото ви хрумне, стига кадърът да бъде от самото събитие и най-важното - да бъде авторска! 

Която снимка събере най-много харесвания до 23:59 часа на 6 март ще грабне голямата награда - слушалките Razer Kraken Pro. 

Пожелаваме ви успех! 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.02 2015 в 17:59

нямам думи, некви слушалки, а отворете да видите кви награди се раздават от COD, а наще ги зарибяват с някви слушалки разбираш ли, толкова ли сте евтини бре?

25.02 2015 в 12:38

Еми прав си, ама в Булгаристан така "са прават" нещата. Фърлиле им там едни слушалки за награда да пускат секи ден по един пасквил за "предстоящото" събитие, докле не настъпи.
Отделно го таксуват като "скрита реклама" или "платен репортаж". Съмнявам се дали и 5лв са взели! Най-вероятно всичкото е бартер през трета страна (в сделката)...
Абе оцелЕват така да се каже, до следващия спасителен транш от Америка за прокопиев.

24.02 2015 в 16:13

Брат, писнА ми от недоклатени и неориентирани ПР-и да пишат глупости за некви 5 лева, дето ще им дадат. Ако им ги дадат, щото до колкото знам организаторите пари не дават

24.02 2015 в 16:07

Жорка, сти-и-ииига буча ве-е-ееее!
Земи се оплези, щракни се, пратИ я на сайта и после ангажирай няколко човека да цъкат като изоглавени 24 часа "одобрения". Ще си напред с едни слушалки.
АВАНТА!

24.02 2015 в 15:59

И как точно това е най-важното гейминг събитие в Европа? Или пък за WoT?
Не знам кви пари ви дават да пишете такива глупости, ама ае се стЕгнете