Нова услуга от VIVACOM – IPTV мобилност

OFFNews 19 май 2020 в 14:27 1208 0

Специално за всички, които искат да се наслаждават на функционалностите на интерактивната телевизия независимо къде в България се намират, VIVACOM създаде нова услуга – IPTV мобилност (IPTV Mobility).

Тя дава възможността на настоящи клиенти на IPTV да гледат любимите си предавания и филми и извън дома, като вземат със себе си своя приемник. Единственото условие е до мястото да има фиксирана интернет свързаност, която не е необходимо да се предоставя от VIVACOM. 

Свързването става лесно, чрез включване на LAN кабела за интернет към IPTV приемника и достъпът до над 90 от най-предпочитаните и вълнуващи канала е осигурен, а интерактивните функции за гледане на минали предавания, спиране на пауза и превъртане си налични.VIVACOM е първият телеком у нас, който предлага такава услуга.

Ползването на услугата е безсрочно и може да се пуска и спира по всяко време с обаждане на 123 или в магазин на VIVACOM. Мобилната интерактивна телевизия от VIVACOM е на цена от 4.99 лв. с ДДС на месец. С нея, независимо дали са на почивка или на вилата, потребителите имат достъп до персонализирано съдържание и интерактивни функции.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови