Motorola razr 5G е най-новият сгъваем смартфон в онлайн магазина на VIVACOM

OFFNews 16 ноември 2020 в 14:23 1988 0

Най-новият сгъваем смартфон предлаган от VIVACOM е motorola razr 5G. Флагманът обединява мощност и отлични работни характеристики с иновативен и компактен сгъваем дизайн и се предлага в онлайн магазина на VIVACOM. 

Моделът работи с пълна функционалност в 2G, 3G и 4G мрежата на VIVACOM. Очаква се старт на работата в 5G мрежата на VIVACOM в началото на 2021 г., след обновяване на софтуера от страна на производителя.

Motorola razr 5G предлага голям 6.2-инчов основен OLED дисплей, който се сгъва на половина. Сгъваемият смартфон има и 2.7-инчов OLED външен Quick View дисплей, за още по-лесно и удобно управление. Интерактивния външен дисплей позволява на потребителите да отговарят на съобщения, да управляват музиката си, да използват навигация и дори да набират контакт и да говорят с него без да разгъват телефона.

Motorola razr 5G разполага с 8 GB RAM памет и 256 GB вътрешна памет и използва мощния процесор Qualcomm Snapdragon 765G. Сгъваемият смартфон има батерия с капацитет 2800 mAh, която издържа до 24 часа използване, а зареждането става бързо благодарение на 15W TurboPower.

Motorola razr 5G е подходящ и за всички, които са фенове на фотографията и обичат да запечатват любимите си моменти. Основната камера на модела е 48 МР с оптична стабилизация и използва технологията Quad Pixel, която позволява заснемането на по-ясни и контрастни кадри с 4 пъти по-добра чувствителност, дори при слаба осветеност. Тази основна камера може да се използва и за селфита при сгънат телефон, защото се намира точно под външния дисплей. Motorola razr 5G разполага и с предна камера над основния екран, която е с 20 МР резолюция и също използва технологията Quad Pixel.

Смартфонът има и водоотблъскващо покритие, което го защитава от пръски или лек дъжд. Сгъваемият телефон се предлага в стилния графитен цвят на цена от 109,98 лв. на месец с план Smart U в онлайн магазина на VIVACOM.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови