Маркетинг експерти от Гърция съветват на семинар как да продаваме онлайн в южната ни съседка

Digital marketing и e-commerce семинарът ще се проведе на 14 март в Интер експо център

OFFNews 15 февруари 2019 в 22:32 2706 0

За първи път в България ще се проведе семинар на тема "Как да продаваме в Гърция - онлайн пазар за 6 милрд. лева с топ експерти от най-голямата дигитална рекламна агенция в южната ни съседка - Generation Y, която обслужва световни брандове, наред с водещи гръцки компании. Огромното им портфолио от клиенти покрива разнообразни бизнес сектори (дрехи и обувки, козметика, спортни стоки, фармация, престижни хотелски вериги, молове, карго транспортни фирми, застрахователни дружества, хранителна индустрия, бебешки и детски продукти и др.), което им позволява да имат непосредствени впечатления кои са успешните стратегии при различните e-commerce бизнеси. На семинара агенцията ще бъде представена на най-високо ниво от CEO и head of Market Research.

На събитиeто ще присъстват и представители на най-голямата куриерска фирма в Гърция и Кипър, както и на най-популярната affiliate платформа. На семинара ще участва и специализирана адвокатска и счетоводна кантора за консултиране на български фирми за дейността им в Гърция.

Почерпете информация "от извора" и научете какви са спецификите на пазара в южната ни съседка и какво е нужно за успешни продажби.

Лекция ще изнесе и един от най-добрите SEO специалисти в България.

Програмата на семинара включва:

1. Преглед на онлайн пазара в Гърция

2. Маректинг и реклама - с лектори водещи специалисти по дигитален маркетинг от Гърция

3. Транспорт и логистика

4. Правни и данъчни въпроси

5. SEO оптимизация

6. Афилиейт маркетинг

До 20 февруари имате възможност да закупите билет за "Продавай в Гърция" на най-ниска цена с 40 отстъпка (Early bird регистрация) от тук: www.academy-vision.info/l

Побързайте - местата на промо цена са ограничени!

OFFNews.bg е медиен партньор на конференцията и предоставя 10% отстъпка от билетите за събитието на своите читатели с промо код - offnews.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!