Избрани смартфони и смарт часовници Samsung с до 100 лв. онлайн отстъпка от VIVACOM

OFFNews 22 юли 2020 в 15:53 3594 0

До края на юли VIVACOM предлага избрани смартфони и смарт часовници Samsung с онлайн отстъпка до 100 лв. Намалението важи при сключване на нов договор или подновяване на текущ, както и при закупуване на устройство в брой или на лизинг. А клиентите могат да избират между смартфони с отлични характеристики и стилни смарт часовници.

В промоцията са включени няколко от флагманите на Samsung - Galaxy Note 10 и S10+. И двата модела имат процесори с висока производителност и достатъчно място за съхранение и поддържат бързо безжично зареждане и Volte разговори. Galaxy Note 10 идва с характерния за серията S Pen, а в S10+ е добавена и опцията за безжичен PowerShare. Note 10 се предлага на цена от 47,98 лв. на месец с план Smart XL+, а S10+ може да бъде закупен за 46,98 лв. на месец с план Smart XL+.

Сред намалените модели са и средния клас Samsung Galaxy A51 и А41. И двата модела имат големи Super AMOLED Инфинити FullHD+ дисплеи осигуряващи оптимално изживяване на картината и по-наситени цветове. Samsung Galaxy A51 има четворна основна камера, поддържаща режима Super Steady за по-плавни и фокусирани видеоклипове и 32 МР селфи камера. Galaxy A41 пък е снабден тройна основна камера и 25 МР селфи камера, с добавени ефекти за замъгляване на фона. А51 се предлага на цена от 21,98 лв. на месец с план Smart L, а А41 може да бъде закупен за 15,98 лв. на месец с план Smart L.

От смарт часовниците атрактивно предложение е Samsung Galaxy Watch Active2 44mm Aluminum. Часовникът измерва физическите данни на потребителите чрез ново поколение вградени сензори, които дават обратна връзка в реално време. Умният аксесоар разпознава автоматично 7 различни програми, както и още 39 възможни за ръчно добавяне, записва време, километри, постигнати резултати и дава практически насоки като истински треньор. Предлага се на цена от 12,98 лв. на месец с план Smart L. 

Всички смартфони и смарт часовници Samsung с отстъпки до 100 лв. можете да откриете тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови