iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max се крият под елхата с 3 години гаранция от Yettel

Специална коледна оферта носи 200 лв. отстъпка при покупка на iPhone 15 Pro 5G в комплект с Apple Watch Series 9

OFFNews 11 декември 2023 в 15:43 785 0

Yettel
Както и всички останали смартфони, предлагани от Yettel, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max идват с 3 години безплатна гаранция, а клиентите могат да разчитат на застраховка за ценните устройства, както и на оторизирания сервизен център на телекома за всякакви непредвидени ситуации.

Точно преди старта на предпразничната треска Apple представи най-новите си флагмански смартфони в лицето на iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max, които очаквано се превръщат и в един от най-желаните коледни подаръци.

Проектирани с титан за аерокосмическо приложение, който е здрав и същевременно лек, за да осигури най-леките Pro модели на Apple досега, смартфоните се отличават с контурирани ръбове и персонализиран бутон Action.

Мощните подобрения на камерата се равняват на еквивалента на седем професионални обектива с невероятно качество на изображението, включително по-усъвършенствана 48MP основна система на камерата. Тя вече поддържа 24MP по подразбиране със супер висока резолюция, следващото поколение портрети с контрол на фокуса и дълбочината. Идва и с подобрения на нощния режим и Smart HDR, както и изцяло новата 5x телефото камера единствено в iPhone 15 Pro Max.

Новият чип A17 Pro, използван в моделите, отключва гейминг изживявания от следващо ниво и професионална производителност. Новият USB-C конектор е свръхбърз с USB 3 – до 20 пъти по-бърз от USB 2 – и заедно с новите видеоформати позволява мощни професионални работни процеси, които не бяха възможни преди.

Налични в 6,1-инчов и 6,7-инчов размер на дисплея, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max се отличават и с изцяло новия бутон Action, който заменя превключвателя, използван за смяна между звънене и безшумен режим, като предлага и допълнителни опции. Сега потребителите могат да избират между бърз достъп до камерата или фенерчето, активиране на Voice Memos, Focus, Translate и функции за достъпност като Magnifier или използване на Shortcuts за повече опции.

iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max се предлагат в четири зашеметяващи нови покрития, включително черен титан, бял титан, син титан и естествен титан. Цените за iPhone 15 Pro 5G започват 2249,99 лв. в брой с Total Unlimited 59.99 за версията от 256GB, като тук Yettel предлага и специална възможност за 200 лв. отстъпка за покупка на модела в комплект със смарт часовник от Apple Watch Series 9. Цените за iPhone 15 Pro Max 5G започват от 2 479,99 лв. с Total Unlimited 59.99 за версията за 256GB място за съхранение.

Както и всички останали смартфони, предлагани от Yettel, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max идват с 3 години безплатна гаранция, а клиентите могат да разчитат на застраховка за ценните устройства, както и на оторизирания сервизен център на телекома за всякакви непредвидени ситуации. Моделите са налични в цялата търговска мрежа, както и на сайта, като поръчката от yettel.bg e с безплатна доставка за цялата страна.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика