1200 души в НДК с една цел - да се научат да продават успешно онлайн

OFFNews 18 март 2019 в 13:03 4153 0

На 14 Април зала 3 на НДК ще бъде домакин на най-голямото събитие за онлайн бизнес, правено в България. Очакват се 1200 души от цялата страна, интересуващи се от предприемачество, успешни практики и стратегии за изграждане на бизнес в Интернет. Те ще имат възможност да се учат от лектори-практици, всеки от които ще разкаже за собствения си успешен бизнес модел

Името на събитието е Online Business Conference 2019 и вече над 600 души са заявили своето желание да присъстват. На него се очаква да дойдат хора, които искат да стартират онлайн бизнес, да увеличат своята печалбата от своите онлайн активности или просто се интересуват от реклама в социалните мрежи.

Това мащабно събитие се организира от трима от 8-те лектори - Ник Чакъров, Велизар Величков и Богомил Стоев, които ще дадат всичко от себе си, за да успеят участниците да си тръгнат с практически знания.

На събитието ще бъдат обсъдени работещи стратегии свързани с Facebook рекламата, видео съдържанието, създаването на бизнес от нулата, писането на продаващо съдържание и други. Уникална възможност за всички присъстващи е и наличието на стотици хора като тях, които са мотивирани да успеят онлайн. Така включилите се в конференцията ще могат да създадат безценни контакти и партньорства.

Така че ако и вие сте онлайн предприемач, собственик на бизнес, маркетинг мениджър, служител, който се занимава с маркетинг, или работите в агенция за дигитален маркетинг, то това събитие е за вас. То ще ви даде възможност да увеличите своите цени, своя оборот, а защо не и вашата заплата.

Включете се още днес и си запазете билет, защото местата са ограничени, а вече над 600 човека си купиха билет.

Направете го от тук - https://obc2019.eu/

Използвайте промокод “offnews” за 10% отстъпка (важи за първите 50 билета, продадени с кода).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови