Quantcast

Жан-Мари льо Пен призова за обезглавяване на терористи

OFFNews Последна промяна на 21 ноември 2015 в 08:32 3222 4

Бившият лидер на националистите във Франция Жан-Мари льо Пен

Бившият лидер на националистите във Франция Жан-Мари льо Пен предложи смъртното наказание да бъде възстановено за терористи и да бъде изпълнявано чрез обезглавяване, съобщи в. „Монд".

87-годишният исторически лидер, който беше изключен от крайнодясната партия, поиска и да се преразгледа миграционната политика на Париж и по-строги правила към искащите убежище.

В началото на годината неговата дъщеря Марин льо Пен поиска връщане на смъртното наказание след атаките срещу сатиричното сп. „Шарли ебдо".

Племенницата на НФ Марин льо Пен се обяви за утвърждаване на гръко-римското и християнското наследство на страната. "Трябва да кажем, че Франция е една културно и от дълго време духовно християнска земя", подчерта най-младата френска депутатка.

Тя допусна възможността мюсюлманите да изповядват своята вяра в страната, но ако приемат, че го правят на една земя, която е културно християнска.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.11 2015 в 15:06

педерунгелите от ООН воглаве с обер-педерунгела Поке-Мон да си спомнят, че ИДИЛ е ислямска държава версия 2.0. Първата ислямска държава е създадена от ООн говнарите и Еврабия под името Косово! Косово е ИДИЛ 1.0!!! Ако версия 2.0 се изхранва и издържа с контрабанден петрол и търговия със заложници - версия 1.0 - търговия с човешки органи и наркотици! Ако трябва да се хвърлят бомби - първо в централата на ООН и после в столицата на европедерастията и либерал-гьотферените - Брю!!

21.11 2015 в 14:30

В България са убити 610 човека от началото на годината, вследствие на тероризъм по пътищата. Аз съм българка!

21.11 2015 в 13:47

Тоя толкоз е изкарал. Всички терористи са родени във Франция и Белгия. Късно е либе за китка

21.11 2015 в 09:24

Ти гледай да не ти падне на теб главата. Искате да убивате, а ви виждаме че не си носите на убийствата.