В апартамента на Филип Хофман са намерили 49 пликчета с хероин

Симона Костадинова 04 февруари 2014 в 10:03 3456 0

 Филип Хофман

Снимка Reuters

В апартамента, където бе намерен починалият актьор Филип Хофман, са открити 49 пакетчета с хероин и 20 използвани спринцовки.

При претърсването на жилището на актьора били открити и различни лекарства, които се предписват с рецепта, но те не били издадени на името на Хофман.

Информацията беше оповестена от полицията в Ню Йорк, като от там обясняват, че най-вероятно носителят на "Оскар" е бил в дълбока наркотична зависимост.

Тялото на актьора бе открито миналата седмица от негов приятел - сценаристът Дейвид Кац. Той намерил Хофман в безсъзнание на пода в банята със спринцовка, забита в ръката. Кац повикал "Бърза помощ",а техен екип констатирал смъртта на актьора.

Властите все още не казват официално каква е причината за смъртта на Филип Хофман, но най-вероятно става дума за свръхдоза.

Семейство Хофман публикува изявление в което се казва:

Ние сме опустошени от загубата на нашият любим Фил. Оценяваме вашата любов и подкрепа... Това е трагична и внезапна загуба и ви молим да уважавате неприкосновеността на личния ни живот през това време на траур. Молим ви запазете Фил във вашите мисли и молитви.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!